Hírek

Az Encyrcle nevű dán speed metál banda június 2-án adja ki debütáló albumát az Unspeakable Axe Records kiadónál / Exkluzív szám streamelés

A dán speed metálos ENCYRCLE saját névre keresztelt debütáló albumát június 2-án adja ki az Unspeakable Axe Records kiadó által. A „Bloodbasker” számot online megtalálod a New Noise Magazine linkjén.

Az ENCYRCLE az a fajta banda, mely igaz hívőt tud faragni még a leginkább megcsömörlött modern metálarcokból is. Rohamozó speed metáljukat black metálos robbanásokkal turbózzák fel, míg a gitárszólók és az ének teljes egészükben a legrégebbi iskolából valók: dallamos, erőteljes, és eget rengető. Saját zenéjüket az „éjszakai speed metál” jelzővel illetik – ami arra enged következtetni, hogy igazán egy műfajhoz sem sorolják be magukat, gyökereiket viszont az ismerős dallamokra vezetik vissza. Professzionális és erőteljes hangzásukkal és jóval átlagon felüli dalszerzésükkel és riffelésükkel az ENCYRCLE tagjai pusztítani akarnak 2015. június 2-án megjelenő albumukkal, mely az Unspeakable Axe Records és a Dark Descent égisze alatt tárul elénk.

1. Chronoboros
2. To the End
3. Evoke the Night
4. Bloodbasker
5. Entrance
6. Dizzy me Deadly
7. Serpent’s Dream
8. Deathlust
9. Facelasher
10. Black Dust
11. Obliteration Eyes

A KAPU NYITVA, A KÖR LÁNGJAI TOMBOLNAK

Vemhes kígyó kúszott át az éjszakán, 2012 álmatlan nyarán pedig megszületett az ENCYRCLE. A megszakadt kör vad mágiája által ihletett dán banda saját „éjszakai speed metál” műfaját játssza, mely a lélek vadonjába nyit ajtót. Old school metálba nyúló erős gyökerei ellenére a banda mélyen a konzervatív műfaji elvárások szívébe szúrta tőrét, és saját hullámát üli meg szabadon. Saját névre keresztelt debütáló albumuk az ádáz melankólia és doomos, pengeéles darálás kiszámíthatatlan keveréke.

www.facebook.com/encyrcle

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek