Hírek

Az Excruciation leszerződött a Wormholedeath kiadóhoz

Az Excruciation nevű kultikus svájci death/doom kombó nemzetközi lemezszerződést írt alá a Wormholedeath/Aural Music kiadóval közelgő „[c]rust” című mesterművük kiadására, melynek producere Wahoomi Corvi lesz, és 2016-ra várható.

A banda 2015. augusztus 17-én vonul stúdióba, a dalszerzés pedig már most elkezdődött.

A [c]rust a banda sötétebb vizek felé való evezését fogja képviselni, és a banda saját Auric Records kiadójával közösen kerül kiadásra. A [c]rust albummal az Excruciation a ’80-as évek dark wave-jéből és az oldschool black és doom metálból kovácsolja össze új, extrém metál anyagát!

Az Excruciationről:

Az 1984-től 1991-ig tartó gyors és dühödt hét év után az Excruciation fokozott agressziója végül pihenésre kényszerítette a bandát. 2005-ben az összes eredeti tag újra összeállt, pusztító doomot és deathet hozva a színpadra. Újra feltöltve és inspirálva élő koncertjeik által, az Excruciation végre legelső teljes albumára koncentrált, mely 2007-ben jelent meg “Angels to some, demons to others” címmel. 2009-ben a “[t]horns” követte, újra megalapozva a banda státuszát. 2012-ben bakeliten újra kiadásra kerültek az Excruciation korábbi anyagai, a “Last Judgement” és a “First Assault” a kultikus olasz “F.O.A.D. Records” kiadó által, egy 1987-es élő fellépésük pedig kazettán jött ki a holland “The Ritual Productions” által, akik ezen felül kiadták bakeliten a [t]horns albumot is. 2014-ben [g]host címmel jött a kritikusok által is jól fogadott új lemez, bezsebelve több „a hónap albuma” díjat is.

A banda szerint:

„Az Excruciation büszkén jelenti be szerződését az olaszországi WormholeDeath Records kiadóval. Olyan ajánlatot tettek, amit nem utasíthattunk vissza…  Bár a saját Auric Records kiadónk által megjelentetett anyagokkal jó tapasztalataink vannak, boldogok vagyunk, hogy egy ilyen tapasztalt és megbízható, jó nemzetközi kapcsolatokkal rendelkező kiadóval dolgozhatunk együtt a pusztító doom és death világkörüli terjesztéséhez. Már várjuk a közelgő [C]RUST album kapcsán való együttműködést!”

A Worm szerint:

„Megtisztelő számunka egy ilyen kultikus bandával dolgozni, és megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy a lehető legjobb módon tudjuk támogatni munkásságukat. Arra kértük őket, menjenek még mélyebbre a [G]HOSTnál, és készek vagyunk megmutatni az EXCRUCIATION esszenciáját, a banda vázát. A világ elé tárjuk az EXCRUCIATIONben rejlő erőszakot és negatív energiát. Azt mondták nekünk, hogy az emberi hús és bőr a héj (crust), ami egyben tart minket. De ahogyan a rozsda (rust) felfalja a vasat, úgy rothasztja le az élet a héjat, amíg csak por és csont marad.”

Tagok:

Eugenio Meccariello – ének
Marcel Bosshart – gitár
D.D. Lowinger – basszus
Andy Renggli – dob
Hannes Reitze – gitár / teremin

Discography:

2014 [g]host
2009 [t]horns
2006 Angels to some … demons to others
2005 Arise
1988 Prophecy Of Immortality
1984 Last Judgement

http://www.excruciation.net
https://www.facebook.com/excruciationofficial
http://excruciation.bandcamp.com

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek