Hírek

Az Immortal Guardian kiadja a „Walk Alone” klipjét

A feltörekvő texasi Immortal Guardian banda kiadta első teljes gyártású videoklipjét a New Noise Magazine által. A „Walk Alone” videója a Roy Z által gyártott Revolution Part I EP-jükről való, és megtekinthető itt.

A videó narratívája egy skizofrén alvó sejtet követ, akit agymostak és küldetésre küldtek, hogy merényletet kövessen el célpontja, az Immortal Guardian ellen. A központi karakter egy Mandzsúriai jelölt / Mechanikus narancs stílusban átprogramozott személy, akit a klip alatt Carlos Zena énekes látomásai kínoznak tudatalattijában, mielőtt végül aktiválják, hogy véghezvigye küldetését. A „Walk Alone” felvételei és rendezése a banda régi jó barátja, Andrew J. Gonzales rendező/operatőr által történt. A klip, mely nagyon kicsi büdzséből gazdálkodott, annak a testamentuma, hogy a jó barátok, tehetséges egyének és színtiszta elkötelezettség mire képes egy független bandánál, akiknek nem adatnak meg egy nagy kiadóhoz szerződött kortársuk számára biztosított erőforrások.

Az Immortal Guardian június 5-én hírhedt Shred Sled eseményére indul az X Games alatt Texasban.

IMMORTAL GUARDIAN Shred Sled fellépése a Fun Fun Fun Fest 8-on: link.

Az Immortal Guardian feltörekvő független bandaként szerzett nevet magának Fender szponzorálással, brazil turnéval, és a Judas Priest producere által kevert albummal. A banda gerincét tagjainak virtuozitása adja, kezdve az alapító Gabriel Guardiannel, akit fiatal, 22 éves kora óta a Fender Guitars támogat, és aki arról a képességéről ismert, hogy egyszerre játszik gitáron ÉS billentyűkön is. Mellette ott van a brazíliai születésű Carlos Zema énekes, akit 2007-ben több médiaforrás is Brazília top 10 metál énekesei közé sorolt. A ritmus szekciót Cody Gilliland és Thad Stevens dinamikus duója alkotja. Gilliland egyike a színtér legtechnikásabb speed/prog dobosainak, Stevens pedig a bund nélküli öthúros basszusgitár mestere.

Website: immortalguardian.net
Facebook: www.facebook.com/igmetal

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek