Hírek

Az Immortal új dalokkal készül!

Az IMMORTAL név alatt futó norvég black metál sereg szorgosan dolgozik a banda új anyagán. Demonaz és Horgh bandatagoknak tavaly egy jogi procedúrán is át kellett esniük, mikor meg kellett védeniük a banda nevét és logóját a korábbi énekestől.

2014 októberében az IMMORTAL volt gitáros/énekese, Abbath (Olve Eikemo) le akarta védjegyezni az IMMORTAL márkát a norvég ipari tulajdonjoggal foglakozó hivatalnál a többi bandatag tudta nélkül. A banda magja, Horgh és Demonaz jogi segítséget kellett, hogy igényeljen ennek kivédésére. Eikemo védjegybejegyzési kérelmét 2015. július 21-én végül visszautasították. Eikemo elhagyta az IMMORTAL-t, hogy új bandát alapítson.


„Az IMMORTAL sosem állt le, csak át kellett esnünk egy hosszadalmas jogi procedúrán mielőtt újra bekerülhettünk volna a hírekbe. Az IMMORTAL több egy bandánál, és több egy zenei stílusnál. Egy tag távozása nem változtathatja meg ezt, akárki is legyen ő. Folytatjuk amiben hiszünk, ”Blashyrkh” ereje pedig tovább él.”

Demonaz, a banda alapító tagja már majdnem 25 éve veti papírra Blashyrkh látomásait. Néhány számcím az új albumról: ‘Northern Chaos Gods’, ‘Called To Ice’, és ‘Blacker Of Worlds’.

További infó az új zenékről és a felállásról még az éven várható.

www.immortalofficial.com
www.facebook.de/immortalofficial

Kapcsolódó cikkek

IMMORTAL – Northern Chaos Gods

Cryonus

IMMORTAL – Northern Chaos Gods (single)

Cryonus

Megjelent – Immortal dalszövegfordítások

KMZ

Hot News: Immortal – Release Limited „All Shall Fall“ 10“ Vinyl Box!

KMZ

IMMORTAL – All Shall Fall

Morhguel

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek