Hírek

Az In Twilight’s Embrace bemutatja a ‘The Grim Muse’ címadó dalát Tomas Lindberggel!

Kevesebb, mint egy hónap van hátra a ‘The Grim Muse’ kiadásáig, mely a melodikus death metált játszó lengyel In Twilight’s Embrace harmadik albuma lesz – a csapat pedig most bemutatja új eposzának címadó dalát. Ha kíváncsi vagy, hogyan öltött végül formát a dal, mindenképpen hallgasd meg. Plusz bónusz, hogy vendégénekesként a hatalmas Tomas Lindberg (At the Gates, Disfear) is feltűnik a tracken, aki újra ütős munkát végzett! Az album előrendelése már lehetséges.

Az öt percet is meghaladó ‘The Grim Muse’ az egyik legszokatlanabb szám nem csak az In Twilight’s Embrace harmadik nagylemezén, hanem teljes munkásságukban is. A kezdeti, disszonáns komorsággal kezdődő szám gyors ütemű death metál viharrá fejlődik, majd robbanásszerűen éri el csúcspontját.

Ez nem az a tipikus album single, és ezért is választottuk ezt. Ez a track inkább egy folytonos növekedés, ami lassan tárja elénk kísérteties auráját. Tomas, aki mostanában egyre direktebb cuccokat énekel, nagyszerű munkát végzett a búskomor audió realitás terén” mondta Cyprian Łakomy, az In Twilight’s Embrace énekese.

A keserűség, kiábrándultság és kétely által hajtott ‘The Grim Muse’ az In Twilight’s Embrace meghatározó műve. Az album szeptember 15-én fog megjelenni az Arachnophobia Records gondozásában klasszikus CD-s formátumban.

Kapcsolódó cikkek

IN TWILIGHT’S EMBRACE – Trembling EP

Saint-Savin

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek