Hírek

Az Inhuman új albuma meghallgatható a Decibel Magazine oldalán

Az Inhuman második, “Conquerors Of The New World” című albumának kiadásáig már csak egy hetet kell várni, a costa ricai technikás death metál titánok pedig most szövetségre léptek a Decibel Magazinnal a teljes anyag exkluzív streamelésére az alábbi linken: Conquerors Of The New World„.

Az augusztus 30-án a Satanath Records (Európa) és Sevared Records (Észak-Amerika) által kiadásra kerülő “Conquerors Of The New World” producere Marcos Monnerat volt Jonathan Sanchez gitárossal a san josei Monnerat’s Studiosban, és a banda 2013-as, „Course of Human Destruction” című debütáló albumának folytatása lesz.

Előrendelés ITT.

A Costa Ricából származó Inhuman ádáz módon brutális és meghökkentően technikás death metált játszik, mely a műfaj olyan korai mestereire emlékeztet minket, mint a Death, Atheist vagy a Pestilence.
A csapat 2011-ben alakult, amikor az ex-Katharzysos gitáros, Jonathan Sanchez szövetségre lépett az Eternal volt dobosával, Freddy „Coco” Sanchezzel és Sergio Muñoz énekessel olyan dallamok megírására, mely a korai ’90-es évek death metáljának csúcsait és technikalitását ötvözi kortársaik brutalitásával. Később csatlakozott hozzájuk a Suppressoros Max Soto basszusgitáros is, akivel elkezdték helyi koncertezésüket, lendületet és tapasztalatot gyűjtve a kis klubokban. 2012 végén a banda elkezdte „Course of Human Destruction” című debütáló albumuk munkálatait, a felvételek közben pedig Max Soto helyére Carlos Venegas (Corpse Garden) lépett. Az albumot önmaguk adták ki 2013 elején, a pozitív visszajelzéseknek köszönhetően pedig közép-amerikai turnéra indultak.
2014 elején az Inhuman újra változtatott felállásán, amikor is a turné után távozó Coco helyére az ex-Reborn In Chaosos dobos, Eduardo Chaves állt.
Most, 2015-ben az Inhuman kész kiadni “Conquerors Of The New World” című második nagylemezét, mely egy igazi bestia, tökéletesen egyensúlyozva a brutalitás és összetettség között, technikás mégis emlékezetes és sebészi pontosságú riffeket hallatva.
Az Inhuman valóban a legjobb közép-amerikai extrém death metál bandák közé emelkedett, új albumuk pedig tökéletes példa arra, milyen technikásnak és brutálisnak kellene napjaink death metáljának lennie.

http://www.facebook.com/Inhuman.MetalBand
http://inhuman1.bandcamp.com

Kapcsolódó cikkek

A Costa Rica-i Inhuman jövő hónapban kiadja új albumát; a “Hold Your Crucifix” című új szám meghallgatható online

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek