Hírek

Az Iniquitous Savagery „Subversions of the Psyche” című albuma szeptember 22-én jelenik meg

A Grindethic Records szeptember 22-ét tűzte ki a skót brutal death metálos Iniquitous Savagery banda Subversions of the Psyche című debütáló nagylemezének kiadási dátumaként.

Három évvel a Compelled by Perverse Immorality című EP kiadása után az Iniquitous Savagery nyolc számnyi erőszakos és technikás brutalitással lép vissza a színtérre. Első nagylemezükön a csapat bemutatja, hogy keményebb fából van, mint a kortárs brutál death metálos csapatok: emlékezetes dallamok, gyorstüzelésű blastek, zúzós groove-ok és torokból előtörő intenzitás az album repertoárja. A Jörg Uken által a Soundlodge Studiosban felvett, kevert és masteringelt Subversions of the Psyche mindenképpen az utóbbi évek egyik legbetegebb UKDM albuma lesz.

Az album „Transient States of Metaphysical Revelation” című számát ITT hallgathatod meg.

Subversions of the Psyche számlista:

  1. Prey to the Agonies of Morbid Apprehension
  2. Transient States of Metaphysical Revelation
  3. Cognitive Dissonance (km.: Batu Cetin)
  4. Sadistic
  5. Subversions of the Psyche
  6. Propagating a Pestiferous Enmity (km.: Tom Bradfield)
  7. Prognosis of Terminal Parasitic Degradation Facilitating the Process for Utter Decomposition
  8. Subjugated Into Pathological Servility

A Subversions of the Psyche előrendelése: www.grindethic.bigcartel.com

BIO:

2009-ben Josh Roberts énekes és Joe Fleetwood gitáros úgy döntött, brutal death metál bandát alapítanak. Az elkövetkezendő pár év alatt csatlakozott hozzájuk Chris Ryan basszusgitáros és Euan Harrison dobos is. Első lemezük egy három számos demó volt, melyet George Henry segítségével rögzítettek a glasgowi Audio Lounge stúdióban. A Compelled by Perverse Immorality című demó Tom B (Grindethic Records) kezei közé került keverésre és masteringre. A demó elég nagy benyomással volt Tomra ahhoz, hogy mini CD-ként adja ki azt, és leszerződtesse a bandát a Grindethic kiadóhoz.

2011-ben adott első élő fellépésük óta a banda több egyesült királyságbeli koncertet adott, valamint különböző európai fesztiválokra is eljutott, olyan bandákkal osztozva a színpadon, mint a Defeated Sanity, Condemned, Cerebral Effusion, Putridity, Cerebral Bore, Napalm Death, Beheaded, Abysmal Torment, Internal Suffering, Iniquity, és sokan mások. 2013 szeptemberében a csapat tizenhét napos brit turnéra indult a Psychiatric Regurgitation csapattal és Shawn Whitakerrel közösen. A „Propagating a Pestiferous Enmity” single kiadása után a srácok ezek után végre teljes erővel debütáló albumuk megírására és felvételeire koncentrálhattak. 2014-ben az Iniquitous Savagery a németországi Soundlodge stúdióba vonult, hogy Jörg Ukennel [Defeated Sanity, Cerebral Effusion] közösen felvegyék Subversions of the Psyche című nagylemezüket, mely 2015 szeptemberében kerül kiadásra.

https://www.facebook.com/iniquitoussavagery

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek