Hírek

Az Into Eternity lemezszerződést írt alá a Kolony Records kiadóval – hatodik stúdióalbumuk, a ‘Sirens’ ősszel jön

A kanadai progresszív/melodikus metálos INTO ETERNITY nemzetközi lemezszerződést jelentett be a Kolony Records kiadóval. A banda sorban hatodik stúdióalbuma, a ‘Sirens’ idén ősszel jelenik meg.

Az INTO ETERNITY a következőket fűzte hozzá: “Végre jó hírekkel szolgálhatunk nektek! Új albumunk, a ‘Sirens’ teljesen elkészült, és nem is lehetnénk elégedettebbek a végeredménnyel. Örömmel jelentjük be, hogy az INTO ETERNITY új szerződést kötött a Kolony Records kiadóval! Köszönet Lorenzo Marchello úrnak, hogy befogadta a bandát. Köszönjük Joann, Amanda és az Extreme Management Group dolgozóinak, hogy tető alá hozták ezt a szerződést számunkra. Köszönjük a koncertszervező ügynökségünknek, a Rock the Nation U.S.A.-nak támogatásukat. Ezekkel az új kompozíciókkal a rajongók epikus zenei utazásokra, és agresszióval összefont vokális dallamokra számíthatnak. Legjobb pillanataink és dallamaink is képviselve lesznek ezen az új lemezen. Már alig várjuk, hogy a barátaink és a rajongóink is hallhassák!”

“Mi a Kolony Records kiadónál nagyon izgatottak vagyunk az INTO ETERNITY leszerződtetésével kapcsolatban. Már több éve a banda rajongója vagyok,” tette hozzá a kiadó tulajdonosa, Lorenzo Marchello. “A Kolony Records egy fiatal kiadó, de már olyan csúcsminőségű újoncokat is felfuttattunk, mint a Be’lakor, Persefone vagy a Secrets of the Sky. Az INTO ETERNITY a legnagyobb banda a névsorunkban, és biztosak vagyunk benne, hogy meg tudjuk nekik adni azt a napi szintű együttműködést, amire vágytak. Már alig várjuk, hogy elkezdhessük a banda új kiadványának munkálatait!”

A metál műfaj egyik legelismertebb, és vitathatatlanul legkeményebben dolgozó bandája, az INTO ETERNITY a súlyos zene minden aspektusából merít, hogy a metál extrém műfajainak puszta barbárságát keverje a technikalitással, emlékezetes dalszerzéssel és a hagyományos heavy metállal.

A kanadai Reginában Tim Roth gitáros által a késő ’90-es években alapított INTO ETERNITY hibátlanul ötvözi az extrém metál, fülbemászó hard rock és a kihívást jelentő progresszív zene látszólag különböző világait. A globális metál rajongótábor is értékelte azt a technikai felsőbbrendűséget, amit a ‘Dead or Dreaming’, ‘Buried in Oblivion’ és a ‘The Scattering of Ashes’ albumokon is bemutattak, valamint azt a virtuozitást, amit turnéikon hoztak a Megadeth, Dream Theater, Lamb of God, Opeth, Symphony X és Iced Earth bandák társaságában.

Az INTO ETERNITY továbbra is a minőségi fesztiválok keresett együttese, 2015-ben jövő kiadványát pedig aktívan fogja népszerűsíteni.
További INTO ETERNITY infók és részletek az idén a Kolony Records gondozásában megjelenő ‘Sirens’ albumról hamarosan várhatóak.

INTO ETERNITY tagok:

Amanda Kiernan – ének
Tim Roth – gitár, ének
Matthew Cuthbertson – gitár
Troy Bleich – basszus
Bryan Newbury – dob

További infó:
www.intoeternity.net
www.facebook.com/IntoEternityWeb
www.youtube.com/IntoEternityTV

Kapcsolódó cikkek

Hot News: Into Eternity – Posts Video Update From The Road

KMZ

Hot News: Into Eternity – Gearing Up For North American Devastation Tour

KMZ

Hot News: Into Eternity’s Canadian Headlining Tour Gets Underway Tomorrow

KMZ

Hot News: Into Eternity – Embarking on Canadian Headlining Tour; North American Devastation Tour to Follow

KMZ

Into Eternity Interjú

KMZ

INTO ETERNITY – The Incurable Tragedy

Southpeace

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek