Hírek

Az izlandi Momentum leszerződött a Dark Essence Records kiadóval

Dark Essence Records leszerződtette az izlandi MOMENTUM-ot, most pedig a banda második nagylemezének kiadására készülnek. 2003-as alapításával a banda black/death metál projektként kezdte életét, első kiadványuk pedig 2006-ban a „The Requiem” EP volt, melyet két évre rá a „Your Side of the Triangle” EP követett.

Mire 2010-ben megjelent „Fixation, at Rest” debüt nagylemezük, addigra a banda elhagyta gyökereit és saját identitását építette fel, melyet a közelgő „The Freak Is Alive” albummal frontember Holaf még messzebbre visz borítójával, szövegével és ötleteivel, melyek a hallgatót a tudatalatti elmét bejáró szürreális utazásra viszik, ahol az utat mindenki a látottak és hallottak alapján értelmezheti.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/180092837″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

A MOMENTUM olyan banda, aki az ISIS és CULT OF LUNA-ra emlékeztető hangulatos post rockot a NEUROSOS-t idéző súlyos de lágy énekű, kísérteties, lendületes vokálú hangulattal keveri.

További infó: www.momentumiceland.com

MOMENTUM hat dala meghallgatható SoundCloud oldalukon: https://soundcloud.com/momentumiceland/sets/momentum-playlist

Tagok:

Holaf- vokál, basszus, sitar
Ingvar Sæmundsson – gitár, vokál
Einar Guðmundsson – dob
Sigurður Árni Jónsson – gitár, vokál

http://www.momentumiceland.com/
https://www.facebook.com/momentumiceland

Kapcsolódó cikkek

A Momentum új klipje megtekinthető a neten

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek