Hírek

Az Ogotay leszerződött a Selfmadegod Records kiadóhoz; új nagylemez augusztusban

A death metálos lengyel OGOTAY lemezszerződést kötött a Selfmadegod Records kiadóval “Dead God’s Prophet” című teljes albumuk kiadására. A banda, benne Marcin Świerczyński (YATTERING) basszusgitáros/énekessel, Artur Piotrowski (MESS AGE) és Andrzej Peszel gitárosokkal, és Szymon Andryszczak (PANDEMONIUM) dobossal 8 számot rögzített valamikor 2014-ben a G Studióban.

A 2012-es „Eve of the Last Day” utódjának megjelenése 2015. augusztus 1-re van kitűzve a Selfmadegod Records által CD-n és digitálisan. A “Dead God’s Prophet” a közelgő album első meghallgatható száma; elérhető a Selfmadegod Records hivatalos SoundCloud vagy YouTube csatornáján.

Az OGOTAY egy új, ígéretes banda a Tri-City (Lengyelország) zenei szcénából. 2011 elején Artur „Gufi” Piotrowski (Mess Age) és Andrzej „Pieczar” Peszel (Fulcrum) közös zenei projektet indított. Ezt 10 kompozíció megírása követte Marcin „SVierszcz” Swierczynskivel (Yattering, Sainc), aki kisegítette Gufit és Pieczart. Szeptemberben a banda befejezte promó anyagát, és felvette soraiba Szymon „Simon” Andryszczak (Pandemonium) dobost. A debütáló teljes anyag felvétele és kiadása 2012-ben történt. A zenekar olyan bandák mellett adott koncertet, mint a Morbid Angel, Testament, Napalm Death, Vader, és a LockUp, az új anyag népszerűsítésére. Nem sokkal ezután az OGOTAY megkezdte “Dead God’s Prophet” című második teljes albumának munkálatait.

Az OGOTAY brutális és technikás oldschool death metált játszik a MORBID ANGEL, IMMOLATION és hasonló bandák nyomdokaiban.

Tracklist:
1. Dead God’s Prophet
2. Antiseptic Hell
3. Axis Mundi
4. Entering The Void
5. Bastards And Orphans
6. Kneel And Die
7. The Wasteland
8. Huge Fucking Nothing

Diszkográfia:
Eve of the Last Day (2012)
Dead God’s Prophet (2015)

http://www.facebook.com/ogotay666

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek