Hírek

Az Orpheus Omega új albuma meghallgatható a No Clean Singing oldalon

Az ausztrál ORPHEUS OMEGA nevű melodikus death metál banda ‘Partum Vita Mortem’ című albuma július 24-én, pénteken kerül kiadásra a Kolony Records által.

A ‘Partum Vita Mortem’ érkezését ünnepelve a No Clean Singing most exkluzívan streameli a teljes albumot az alábbi linken: www.nocleansinging.com

A 2013-as, kritikusok által is elismert ‘ResIllusion’ óta az ORPHEUS OMEGA ott van a melodikus death metál ígéretes tehetségei között. A Dark TranquillityChildren Of BodomKorpiklaaniEluveitie és további bandák társaságában adott hazai koncertjeik és kéthetes, ázsiai headliner turnéjuk után a banda készen áll sorban harmadik, ‘Partum Vita Mortem’ című koncepciós albumuk kiadására. Az album az emberi állapotokat fedezi fel a születés, élet és halál által egyórányi, megalkuvást nem ismerő zenészi teljesítmény formájában. Az agresszív és dallamos gitárjátékot, összetett és erőteljes dobolást, kaotikus szintetizátorhangzást és változatos éneket felvonultató albumban mindenképpen a melodikus death metál egyik fontos darabját tisztelhetjük majd.

ORPHEUS OMEGA tagok:

Chris Themelco – ének, szólógitár
Joao Goncalves – gitár, háttérvokál
Keswick Gallagher – billentyűk
Nathan Mesiti – basszus
Matt Themelco – dob

http://www.orpheusofficial.com

Kapcsolódó cikkek

KME videók: The Moth Gatherer, Orpheus Omega, Native Construct, Dream Of Insomnia

KMZ

Orpheus Omega – Karma Favours The Weak (Official video)

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek