Hírek

Az Our Last Night idén másodszor is meglátogatja a Dürer Kertet!

Idén a májusi rendkívül nagy sikerű nagytermes koncert után november 1-én ismét visszatér a már jól bejáratott helyszínre a kezdeti YouTube feldolgozásvideós sikereiken már jó ideje túlnőtt OUR LAST NIGHT brigádja. Az esemény apropója ezúttal Younger Dreams című sorban ötödik stúdióalbumának európai turnéja. A Wentworth testvérek vezette csapat idén már fennállásuk tizenegyedik évfordulóját ünnepli, így az új kedvencek mellett természetes, hogy korábbi anyagaikról, illetve a már emlegetett, szinte védjegyükké vált feldolgozásaikból is válogatnak majd a lelkes közönség számára.

Vendégük a múltkori bulin is óriási partyhangulatot megteremtő, napjaink legsikeresebb elektronikus tánczenei hangzását a metalcore-ral ötvöző PALISADES zenekar lesz, akik viszonylag friss fennállásuk alatt dolgoztak már együtt olyan, a műfajban jelentős népszerűségnek örvendő bandák tagjaival is, mint az Issues, a Crown the Empire, vagy a Like Moths to Flames. Az este legfiatalabb résztvevői viszont mégsem ők, hanem az angol ötösfogat CROOKS lesznek, akik a dallamos hardcore színteret erősítik, nem kevés emo hatással.

Fiatalos lendülettel és jelentős érzelmi lökettel indul tehát a november annak, aki rögtön elsején a Dürer Kert nagytermébe látogat. Vajon sikerül felülmúlni a májusi emlékezetes hangulatot? Bőven látunk rá esélyt!

Esemény: https://www.facebook.com/events/518656604976438/

2015. november 1. Budapest @ Dürer Kert

OUR LAST NIGHT (USA)
Palisades (USA)
Crooks (UK)


Kapunyitás: 19:00
Belépő: 3.500 Ft (early bird, 50 db, csak a Dürer Kertben ELFOGYOTT!) / 4.200 Ft (elővételben 2015. október 14-ig) / 4.900 Ft (2015. október 15-től, valamint a helyszínen)
Jegyelővétel: Dürer Kert, CD Pince, Tixa.hu
Jegylink: http://tixa.hu/ourlastnight_budapest_durer

Linkek:
https://www.facebook.com/ourlastnightband
https://www.facebook.com/WeArePalisades
https://www.facebook.com/CROOKS.UK
https://www.facebook.com/phoenixmusichungary
https://www.facebook.com/durermusic
https://www.facebook.com/KVLTBP
https://www.facebook.com/Tixa.Hu
https://www.facebook.com/CDPince

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek