Hírek

Az Uada előtör a sötétségből!

Az UADA (latinul „kísértett”) végre előtör a sötétségből, eredeti ’90-es évekbeli black metált ontva a világra. 2014 óta ez az amerikai négyes egyedi megközelítést alkalmaz a nyers black metál és a kísérteties dallamok ötvözésére.

2015. január 24-én, történetük során először élő koncertet adhattak egy teltházas közönségnek a portlandi „Famine Fest II” rendezvényen olyan bandák társaságában, mint a Terrorizer, Engorged, Nekrofilth, Drawn & Quartered, Cemetery Lust és sokan mások. Az Uada remek fogadtatást kapott, és hamar a fesztivál egyik kiemelt előadásaként kezdték emlegetni. Első és ez idáig egyetlen fotózásuk után (Peter Beste-vel) az Uada visszavitte a tüzet Portlandbe a hatodik Northwestern Black Circle fesztivál keretein belül az Inquisition, Demoncy, Weregoat, Slutvomit és más bandák mellett zenélve. Ez az első évük még 10 fellépést hozott nekik az északnyugati partokon, még több együttessel: Antaeus, Negura Bunget, Bell Witch, Christian Mistress, Sabbath Assembly, és még sorolhatnánk.

2016 tavaszán fog megjelenni debütáló, “Devoid of Light” című albumuk az Eisenwald által. Az albumot a banda rögzítette, a mastering pedig Joel Grind (Toxic Holocaust) munkája. Kris Verwimp a borítóért, Peter Beste pedig a fotókért felelt. Az új album népszerűsítésére az Uada újból fellép a Northwestern Black Circle fesztiválon, ezúttal az Absu-val – ugyanitt kezdődik west coast turnéjuk is.

Az Uada egyike napjaink legizgalmasabb és legérdekesebb portlandi bandáinak” – John Haughm (Agalloch)

Merülj bele világukba ezzel az első ízelítővel a ‘Black Autumn, White Spring‘ formájában:

 

www.eisenton.de
www.facebook.com/eisenwaldofficial
www.youtube.com/eisenwaldofficial
www.twitter.com/EisenwaldHammer
www.soundcloud.com/eisenwald
open.spotify.com/user/eisenwald_official

Kapcsolódó cikkek

Uada Interjú

Cryonus

KME videók: Atlantis Chronicles, Uada, Kawir, Vike Tare, Ravenia, The 69 Eyes, Korpiklaani, Drakwald, Hatebreed, Flotsam And Jetsam

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek