Hírek

BalashToth – megjelent a „÷ Condemnation” című szerzemény

BalashToth közleménye:

÷ Condemnation” c. saját szerzeményem, a japán Deathmetalvoicer énekével, megjelent YouTube-on, Bandcampen, Spotifyn és az ismert streaming felületeken. Ahol korábban egy Casketgarden dal feldolgozása is megjelent már tőlünk. 

“A BalashToth név eredetileg azért született, hogy megkülönböztessem valahogy a zenei projectjeimet, és ne egy az egyben a saját, elég gyakori, nevem alatt fussanak. Aztán logo is készült ehhez a névhez, valamint elkezdtem feltölteni tartalommal. Úgy érzetem most ért a dolog arra a pontra, hogy saját dalokat hozzak ki e név alatt. Egyelőre rendszeresen megjelentett dalokban gondolkodom, nem több számos kiadványokban, de majd egyszer szeretném EP, vagy akár LP formátumba rendezni a legjobbakat. Meglátjuk. A ÷ Condemnation egyébként eredetileg pusztán arra a célra íródott még 2018-2019-ben, hogy valamin elkezdjem tanulni a keverés fortélyait, viszont elég jól sikerült ahhoz, hogy összefoglalja mi várható a projectől. A szöveg üzenete pedig elég egyértelmű. 
A játék neve továbbra is dallamos death metal – a hatásaim nyilvánvalóan ugyanazok (At The Gates, Gates of Ishtar, Dimension Zero, The Haunted, Eucharist, Carcass, Death etc), mint a Casketgarden idején – viszont úgy tervezem, hogy a zenék, amik végülis a saját nevem alatt jönnek ki kicsit szélesebb skálán mozognak majd, mint a régi bandámban

÷ Condemnation video:

Song of Tears (Ashes) – Casketgarden cover
https://youtu.be/gLCEp88z-a0?si=nhLb93XxF4RyKVPN

BalashToth linkek:

YouTube: https://www.youtube.com/@BalashToth

Spotify https://open.spotify.com/artist/63rnrwdAKh5v1pnBZLpHC5…

Bandcamp https://balashtoth.bandcamp.com/

Instagram https://www.instagram.com/balashtoth/

Facebook https://www.facebook.com/BalashToth

Kapcsolódó cikkek

BalashToth – Impossible Exercise single

KMZ

BalashToth – megjelent az Anti-Life EP

KMZ

BalashToth – Omega dal és Anti-Life EP megjelenés

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek