Hírek

Beautality – Albumrészletek

A londoni atmospheric black post metálos BEAUTALITY 2015. március 16-án adja majd ki legújabb albumát „Einfallen: A Tale Ov Torment & Triumph” címmel a Nordavind Records-on.

Az albumot Tom Dring rögzítette a Vagrant Recordings-ban, és a mindössze hat nap alatt, 15-22 órás munkanapokkal elkészített lemez egy újabb mestermű lesz ALCEST, CODE, AUSTERE és ENSLAVED rajongóitól, mely felforgatja majd a kedélyeket kísértő dallamaival és magával ragadó hangulatos utazásával a kínokon, győzelmen, fényen és sötétségen át vezető útján.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/187512278″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

Eredetileg EP-ként jelent volna meg, azonban kiterjedése és ötletei messze túlnőtték a kezdeti elképzeléseket, így egy kifejezetten ambiciózus koncept albumot kapunk mely az elme és az asztrális sík érzelmi vadságát és határait mutatja be.

Az elkerülhetetlen megváltás elérkezését elmesélő második nagylemezük 2CD-n (limitált bónusz borítóval melyet David Ravengarde készített) és digitális formában érhető majd el.

Tracklist:

Act One: Torment
I. Einfallen
II. Doppelgänger
III. The Devil’s Elixir

Act Two: Triumph
IV. From The Abyss
V. Messias
VI. Unreality

Az „Einfallen: A Tale Ov Torment & Triumph” a banda hatodik évfordulóján fog megjelenni. Készüljetek a modern metál hírnökeire.

https://www.facebook.com/beautality777
https://nordavindrecords.bandcamp.com/album/einfallen-a-tale-ov-torment-triumph

Kapcsolódó cikkek

Hot News: Nordavind Records signs Beautality from London, UK

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek