Hírek

Bemutatkozik a Mhorai zenekar!

Köteles Máté (gitár) és Floszmann Gergő (scream) korábban már dolgoztak együtt egy közös melodic death metal zenekarban. 2020-ban jött az ötlet, hogy közösen kezdjenek egy zenekarba, mely az USA keleti-parti deathcore stílusát képviseli majd Magyarországon. Ketten megkezdték első dal ötleteik rögzítését és megszülettek az első demo anyagok is. 2020. végén csatlakozott a zenekarhoz Gáspár Tamás (basszusgitár), aki főként black metal-os zenei hátterével tette sötétebbé a dalokat. Megszületett a MHORAI. A 2021-es újévre olyan érettségbe került a zenekar, hogy kiadta első kislemezét ‘Liberation‘ címmel. A dal rögzítése házi stúdiójukban történt, a keverési munkálatokat Simon István (No Silence Studio) végezte. A zenekar grafikai arculata, a logó és a lemezborítók Gergő (ének) keze munkái.

A zenekar második dalának a ‘Plain River‘-nek a premierje 2021.02.07-én lesz. „A dal egy disztópikus tájleírás, mely egy cseppet sem fényes jövőképet vetít előre. A szövegben rejlő üzenet az, hogy az emberiség már elkésett a változással: a pusztaságon elterülő folyó felszínén visszatükröződnek a mindenkori emberiség által az anyatermészettel szemben elkövetett hibák, és a folyó felszíne alatt lévő holt lelkek magukhoz hívják a szemlélődőt.

Várhatóan még két kislemezzel jelentkezik a zenekar az eddig megjelenteken kívül, hogy előkészítsék az év második felében megjelenő nagylemezüket. A lemezen a tervek szerint a magyar underground zenei élet több alakja és szerepel majd vendégként.

A Mhorai jelenleg nem rendelkezik állandó dobossal, de amint a poszt betöltésre kerül, megkezdik a próbákat és a felkészülést a jövőbeni koncertekre. Céljuk, hogy fellépéseket szervezzenek idehaza és külföldön egyaránt.

Facebook: https://www.facebook.com/mhoraimetal

Kapcsolódó cikkek

Mhorai – Sink Ship videoklip

KMZ

Monastery, Mhorai, Komodo – Koncertbeszámoló

KMZ

Mhorai – Raging Depth videoklip

KMZ

Mhorai – „Waters” album megjelenés

KMZ

Mhorai – bármikor szívesen megismételném ezt a bulit

KMZ

Mhorai – videóklip, koncertek és egyéb történések

KMZ

Mhorai – minisorozat, videoklip, koncert

KMZ

Mhorai / Nygmalion / Nest of Plagues – állati király volt

KMZ

Mhorai – újabb dal a Hegemony nagylemezről

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek