Hírek

Black Lantern Night a Kék Yukban – Alone Within Darkness, Sunset Symphony, Meteora, Subcortic, Eviternity

Black Lantern Night. Mit is takar ez a fantázianév? Legegyszerűbben talán a fellépők bemutatásával tudnánk ezt érzékeltetni.

Alone Within Darkness – Érezted már a hátrahagyottság hideg ürességét? Mikor egyik gödörből a másikba lépsz minden egyes próbálkozás után? Olyan, mint Egyedül lenni A Sötétben. Ezen sötétség elleni küzdelemben alakult 2018. szeptemberében az Alone Within Darkness ( AWD) symphonic gothic metal formáció.

Sunset Symphony – A kecskeméti Sunset Symphony 2013. márciusában alakult szimfonikus metal zenekar. Számtalan helyi tehetségkutató, és fesztiválfellépéssel hátuk mögött, először hódítják meg a Főváros Kék poklát. Zenéjük a fantasy elemeivel és az érzelmek rögös útjaival vegyítve repíti a közönséget a csillagok irányába.

Meteora – Gondolom, nem nagyon kell bemutatni a 2010-ben alakul szimfonikus metal csapatot, akik a kellemes éneket hörgéssel párosítva, power, goth és szimfonikus elemekkel díszítve tömeget megmozgató ritmussal teszik emlékezetessé az éjszakát.

Subcortic – „Zenénk az emberi tudat mélyéről, sötét oldalából tör felfelé. A dalaink által megidézett közös utunk, a legelveszettebb, legkilátástalanabb helyről indít…Onnan, ahol a népmeséinkben a legkisebb királyfi története kezdődik, bízva abban, hogy gondolataink, történeteink során sikerül újra és újra olyan ívet leírnunk, amely a sötétségből a világosság felé mutat. Nos, hát erre a közös útra invitálunk Téged is. Készen állsz? Velünk tartasz?”

Eviternity : A budapesti Eviternity 2015. nyarán alakult. A mostani felállással ezen az estén debütálnak. Tavaly “Delusions” címmel megjelent egy EP-jük, de március 30-án már új dalokat is hallhattok tőlük.

Március 30-án tehát Black Lantern Night a Kék Yukban, és érdemes a jegyeket elővételben megvásárolni.

Facebook esemény a részletekkel: https://www.facebook.com/events/385970295523974/

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek