Hírek

Black Sheep Wall – Új album bejelentése

BLACK SHEEP WALL bemutatta közelgő nagylemezének címét. Az „I’m Going To Kill Myself” című album 2015. január 26-án jelenik meg, a hangmérnöki munkákat, mixelést és masterelést pedig Daniel Braunstein végezte.

A banda így kommentálta: „Őrületes mennyi minden meg tud változni egy-két év alatt, de ha jobban belegondolsz eddigi történetünkbe, azok akik eddig követtek minket nem nagyon lepődhetnek meg” mondta gitáros Scott Turner. „Izgatottak vagyunk az „I’m Going To Kill Myself” kiadása és Brandon közel hét évnyi basszusgitározás utáni teljes értékű énekesként való debütálása miatt. Az ő hangja a hang, amit évek óta a bandában akartam hallani.

Az album épp annyira szerelmünk gyümölcse, mint amennyire kőkemény agytekervényes munka. Mihelyst meghalljátok a dalokat, tudni fogjátok miről beszélek. Az állóképességünk próbája, mivel Jacksonnal direkt feszegettük egy olyan album határait, amire gyakran inkább egy különleges projektként gondolok, mint egy valódi következő albumként.

Számunkra az „I’m Going To Kill Myself” különleges abból a szempontból, hogy ahelyett, hogy összeültünk volna megírni a dalokat, inkább csak úgy mindenféle beszélgetések során íródtak meg furcsa jelekkel és lap szélére irkált jegyzetekkel, amiket aztán a stúdióban lefordítottunk gitárra, basszusra és dobra. A borítóval kapcsolatban a mindig kiváló Jeff Rogers igazán nagyot alkotott ezzel, ami szerintem nem csak az album lényegét örökíti meg, de a miénket is mint banda. Szerintem nem fogunk ismét ilyet csinálni, így remélni tudom, hogy tetszeni fog nektek, nem pedig csak meg akarjátok ölni magatokat, mint ahogy én akartam az album készítése alatt.

A borító és tracklist következő hónapban kerül bemutatásra.

BLACK SHEEP WALL 2012. júniusában adta ki „No Matter Where It Ends” nagylemezét, 2013-ban pedig „It Begins Again” EP-jét. Mindkettő megrendelhető a Season of Mist shop-jában.

Az album teljes streamje meghallgatható ITT, az EP stream pedig ITT.

Tagok:

Brandon Gillichbauer: vokál, basszus
Scott Turner: gitár, basszus
Andrew Hulle: gitár
Jackson Thompson: dob

www.facebook.com/blacksheepwallband

Kapcsolódó cikkek

Hot News: Black Sheep Wall offer new EP for download!

KMZ

Hot News: Black Sheep Wall stream new EP!

KMZ

Hot News: Season of Mist news: Eths, Carach Angren, Black Sheep Wall

KMZ

Hot News: Season of Mist news: Black Sheep Wall, Saint Vitus, Nothnegal, Engel, Urgehal

KMZ

Hot News: Season of Mist News – Inquisition, Blacklodge, Engel, Carach Angren, Black Sheep Wall

KMZ

Hot News – Season of Mist news: Cynic, Terrorizer, Black Sheep Wall, Nothnegal, Watain, Carach Angern

KMZ

Hot News – Season of Mist news: Cynic,Morbid Angel, Black Sheep Wall, Nothnegal, Eths

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek