Hírek

Blood God – A „Blood Is My Trademark” albumáról beszélt részletesen

A BLOOD GOOD zsenije, Thomas Gurrath beszélt egy kicsit az album dalairól:

Slaughterman (http://youtu.be/lmaojb-8_uU):

Hatperces albumnyitó. Judas Priest riffek, gyors, durva szöveg a Slaughtermanról. Ő a vér istene, aki egy visszataszító mészárszéket üzemeltet férfiak, nők és gyerekek számára a jövőben. Nem rég készült el a videó hozzá.

Monstermaker:

A Monstermaker egy magányos, beteges szörny, aki a pokol bugyraiból toboroz sereget. A dal egy gyors nyaktörő rövid közjátékkal és veszett szólóval Debauchery stílusban : )

Defenders Of The Throne Of Fire:

AC/DC képében egy ütemes szörnyeteg. Éden jó sárkányai tartják vissza a gonoszt. Legyőzhetetlen démonvadászok, akik azt adják a pokol teremtményeinek, amit érdemelnek: tüzes halált. Vezetőjük egy tüzes trónon ül. Ez a dal a személyes kedvencem és ezért lesz ez a második zenevideónk.

Warhordes From The Underworld:

A dalban megvan minden, remek kórus, súlyos versek és fantasztikus szóló. Talán ezért is imádja a kiadónk és a gitárosunk annyira ezt a dalt. Engem teljesen lenyűgözött a dal hookja, melyet a gitárosunk írt. Jó munka haver.

Carnager:

Egy újabb dal egy beteges torzszülöttről. Carnager fogja elhozni nekünk a rettentő zombijárványt a jövőben, mely megtámad majd minden embert. Majdnem-thrash dal, vagy egy heavy Priest szám. Könnyedén rátehetnéd egy Debauchery albumra szörnyes hangzással, és senki nem venné észre.

Sexy Music For Sexy People:

Ezt a dalt az előző albumra is tehettük volna. Óriási siker. Egyenes, kevert ritmusú és lehet rá énekelni. Egy dal, mely remek kislemez lehetne. Pont ezért nem lesz csupasz lányos zenevideója.

Blood Is My Trademark:

Címdal. Ütemes közepes tempójú dal. Nem tudom miért, de a végső kórusban ötször fogod hallani a „Blood is my trademark”-ot. Pont mint az egyik Rolling Stones számban.

World of Blood Gods:

A kezdés Maiden-szerű, dallamos, nyugodt… aztán elérkezel az old school hard rock kórushoz. Tetszik, utána végig ez van. Csengők és sípok nélkül. A fő riff egy Debauchery szám lassú része is lehetett volna.

Mr. Kill:

Ez a szám kemény dió volt – sok munkába telt, míg sikerült a hard rock részeket a metál részekkel egyeztetni. A hangzása másabb, mint az albumon lévő többi gyors dalnak.

Dragonbeasts Are Rising:

Majdnem… eposzi. Hét percnyi sárkány és tűz. Ez a mi személyes „For Those About To Rock”-unk”. Nem olyan jó mint az AC/DC-é, de közelít.

Ha előrendelitek a „Blood Is My Trademark”-ot iTunes-on, akkor azonnal megkapjátok instant grat trackként a „Slaughterman”-t: http://geni.us/BloodGodBIMTitunes

BLOOD GOD új albuma 2014. augusztus 15-én jelenik meg a Massacre Records-on keresztül, és elérhető lesz majd digipak formában exkluzív bónusz CD-vel, melyen meghallgathatjátok az egész albumot DEBAUCHERY szörny hang stílusában énekelve.

A limitált példányszámos bakelit LP-t 2014. augusztus 29-én adja ki a Massacre Records.

http://www.bloodgodkills.com
https://www.facebook.com/bloodgodrocks
http://www.youtube.com/debaucherybg

Kapcsolódó cikkek

Hot News: Blood God signs with Massacre Records

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek