Hírek

Brimstone Coven – Retro rock/doom metál banda premierezteti új dalát a The Obelisken

A retro rock/doom metál BRIMSTONE COVEN büszkén jelenti be a „Behold, The Anunnaki”-t, második dalukat következő, saját magukról elnevezett nagylemezükről, melyet a Metal Blade Records-on adnak ki.

Meghallgatható a The Obelisken, a „Behold, The Anunnaki” az ősi mezopotámiai kultúra istenségeinek gyűléséről kapta nevét (Anunnaki), és katartikusan vonzó, pszichedelikus villogást hoz magával, melynek nehéz ellenállni.

Nézzétek meg a „Behold, the Anunnaki”-t a The Obelisken ITT.

2011-ben alakult a Nyugat-Virginiai Wheelingben a BRIMSTONE COVEN, sötét, füstös kultusz rockot ont ki magából, tele olyan Hard Rock ikonok kísérteties visszhangjaival, mint a Black Sabbath és Pentagram egy kis Led Zeppelin és Pink Floyd klasszikus rock keverésével, mindeközben viszont megőrzi a saját stílusukkal vegyített igazi rockos hangzást.

A banda Metal Blade debütje 17 szédítő, mániákus okkult idézést tartalmaz – saját maguk által kiadott nagylemezük és EP-jük kombója – új mastereléssel és Creighton Hill művészi megvalósításaival.

A „Brimstone Coven” augusztus 1-jén jelenik meg Európában a Metal Blade Records-on keresztül. Előrendelhető ITT, ahol egyúttal meghallgatjátok a jammeléssel teli ötödik dalt, a „The Grave”-et.

http://www.facebook.com/brimstonecoven
http://www.metalblade.com/brimstonecoven

Kapcsolódó cikkek

Hot News: Brimstone Coven – Retro Rock/Doom Metal Sorcerers To Release Debut Via Metal Blade Records

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek