Brutal Assault 2017 – Frissített lineup: Boris, Wolves In The Throne Room és Crowbar!

Print Friendly, PDF & Email

2017. ápr 22, 9:32 :

Sajnos mostani bejelentésünket két visszalépni kényszerülő bandával kezdjük: a LIFE OF AGONY és a GRUESOME. Itt lesznek viszont velünk az atmospheric black metál úttörői, a WOLVES IN THE THRONE ROOM, akik elindították az egész műfaj alternatív löketét 15 évvel ezelőtt!
Itt lesz még a hasonló presztízsű, műfajok között lavírozó japán BORIS is. Igazán innovatív zenéjükben merítenek a pszichedelikus rockból, punkból, sludge és doom metálból, de kihallatszik repertoárjukban a drone, pop, noise, shoegaze is az ambient is, immár 25 éve! Az angol VALLENFYRE ezzel szemben sokkal egyszerűbb zenei látásmódot vall magáénak azzal a fajta borús death metállal, amit csakis egy Brit szigeteken élő tud kreálni.
Az amerikai CROWBAR a karizmatikus Kirk Windstein körül alakult, és együtt formázták a műfajt New Orleans gőzölgő mocsaraiban sajátos sludge-ukkal. Két új banda adja majd a kontrasztot az előbb említett veteránokkal szemben: az energetikus svéd GOD MOTHER sludge-os hardcore bombaként, és a pezsgő, metalcore-t toló amerikai MISS MAY I.
A dark metálos cseh legenda, a ROOT 30. évfordulóját fogja ünnepelni itt a földi pokolban, az olasz GRAVEWORM pedig sötét árnyat vet majd szeretett erődünkre. Bejelentésünket pedig három olyan csapattal zárjuk, akik biztosan ütközési pályára fogják állítani a keménymagot a pitben: a hardcore punkos SHEER TERROR New Yorkból, a kaliforniai hardcore metálos FIRST BLODD, és a női frontembert felvonultató nu metálos INFECTED RAIN Moldovából.

Ne feledjétek, az early bird jegyárak április végéig élnek!
http://brutalassault.cz/en/

Ezt a cikket eddig 325 alkalommal tekintették meg.

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..