Brutal Assault 2017 – Új bandák bejelentve!

Print Friendly, PDF & Email

2017. feb 26, 9:47 :

A 2010-es Brutal Assaultos Devin Townsend Project koncertet majdnem elmosta egy masszív vihar: a mennyek megnyíltak, és több tonnányi víz bombázta a színpadot és a rajongókat… A közönség viszont a színpad előtt maradt az egész vihar alatt, a zenekar pedig a deszkákon állta a zuhatagot, így teremtve meg a fesztivál történetének egyik legerősebb élményét. Ezévben a THE DEVIN TOWNSEND PROJECT újra eljön hozzánk, és még egy felejthetetlen koncertet hoz rajongóinak! A svéd TIAMAT az atmospheric metal egy sarokkövét hozza el nekünk – most először, nálunk fogják előadni a Wildhoney albumot teljes egészében. A WALLS OF JERICHO és fronthölgyük, Candace Kucsulain a metál szótárában kellene, hogy legyen, illusztrációként az „erőteljes előadás” szócikk alatt. Ne hagyd ki ezt a koncertet ha igazán ádáz intenzitást akarsz látni akcióban! A SWALLOW THE SUN az érem másik oldala, és a búskomor doom finn bandák által kitaposott ösvényét járja. A GOD IS AN ASTRONAUT szintén visszatér fesztiválunkra korábbi sikereiken felbuzdulva; mi pedig örülünk, hogy rajongóink elég nyitottak ahhoz, hogy hozzájuk hasonló bandákat is szívesen látnak. A svéd THE CROWN biztos, hogy minden metál fesztiválon nagyot kaszálna, ami nem is csoda, hiszen nagyon durva melodikus death thrash show-t adnak! A BIRDS IN ROW egy francia Deathwish inc hardcore punk banda, a kiadójuk kiléte pedig bizonyára sokat elmond hozzáállásukról. Büszkén jelentjük be továbbá a tűz és jég által edzett meditatív, diszharmonikus death metál gyémántunkat: az izlandi ZHRINE is tiszteletét teszi! Végül pedig a kortárs hangulat rajongóinak szeretnénk kedveskedni az OCEANS ATE ALASKA és a VISIONS OF DISORDER bandákkal.

További infók a honlapon: http://brutalassault.cz/en/

Youtube csatornánkon élő videókat találhattok olyan bandáktól, mint a Death, Decapitated, Marduk, Primordial, Mayhem, és sokan mások! Ne felejtsetek el feliratkozni!

Early bird jegyek a “Brutal Assault 2017”-re már 78 EUR (1900 CZK) ártól kaphatóak április 30-ig ezen a webhelyen: http://brutalassault.cz/en/eshop/

Ezt a cikket eddig 356 alkalommal tekintették meg.

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..