Hírek

Brutal Assault fesztivál: Halálos karácsonyi fellépőlista!

A lehetetlen valóra vált, és 25 évvel utolsó fellépésük után a legendás MASTER’S HAMMER exkluzív nyári fesztiválkoncertet ad a 2017-es Brutal Assaulton! A banda a korai ’90-es évek számait fogja játszani a régi rajongóknak és azoknak is, akik még meg sem születtek akkor…

Hogyan is lehetne jobban nyitni ezt a karácsonyi listát mint a szentségtelen, rothadó death metál kecskeáldozóival: INCANTATION! A technikás death metál régóta munkálkodó kanadai mesteremberei, a GORGUTS is visszatér 2017-ben, mint a műfaj valószínűleg legnagyobb megújítóit! Egy másik banda a soron nagyon modern nézeteket hoz az álomszerű hangzásokba ágyazott metállal, hogy aztán a könyörtelen dobütegekkel és embertelen vokálokkal meggyőzzenek, hogy a FALLUJAH mégiscsak a death birodalmába tartozik. Más banda is debütál még a BA-n, csak éppen az USA másik végéből: a Bostoni REVOCATION tagjai olyan erővel kavarják fel a thrash vizeit, hogy itt-ott már ők is átlépnek a death metál birodalmába. Erről pedig nem is tudna más többet mesélni mint maga az a banda, mely először lépte át a thrash – death közötti hidat: a POSSESSED először teszi tiszteletét a Brutal Assaulton!
A német PROTECTOR a másik irányt választotta, és teuton thrash-üknél csak a védjegyükké vált death-thrash ötvözetük kipróbálása után kötöttek ki, ám a Brutal Assaulton nekik is első fellépésük lesz ez. És nem ők az utolsók ebben a sorban: most debütál a thrash első hullámával érkező METAL CHURCH is: a srácok 1980 óta nyomják!

A New Yorki LIFE OF AGONY crossovere új felállással érkezik, a grindcore szerelmesei pedig a dolog mókás oldalát is megkapják a helyi gorefejű GUTALAX tolmácsolásában, de természetesen a műfaj sötét nihilisztikus sludge-os jelleme is képviselve lesz a holland TEETHGRINDER és a német MANTAR által.

Megírták régen: „The man shall live not by metal alone.” Ezért jön hát a francia producer, Gautier Serre a breakcore, death metal és barokk dallamok ötvözetével IGORRR álnév alatt. Itt lesz még a legendás kanadai electro-industrial FRONT LINE ASSEMBLY is a BA 2017-en!
Ha szeretnél még black metált a keverékbe, reméljük a BATUSHKA keleti ortodox rituáléja kellően kielégít.

Check out our website for more: http://brutalassault.cz/en/

Csekkold Youtube csatornánkat, tele élő videókkal a Death, Decapitated, Marduk, Primordial, Mayhem és sok más bandától! Ne feledjetek feliratkozni!

Early bird jegyek a „Brutal Assault 2017”-re 78 EUR (1900 CZK) áron április 30-ig kaphatóak a http://brutalassault.cz/en/eshop/ oldalon.

Kapcsolódó cikkek

Brutal Assault 2017 – Koncertbeszámoló

Cryonus

Brutal Assault 2017: rekordszámú zenekar és számos különleges fellépő

KMZ

Brutal Assault 2017 – Frissített lineup: Boris, Wolves In The Throne Room és Crowbar!

KMZ

Brutal Assault 2017 – Új bandák bejelentve!

KMZ

Brutal Assault – Gyűlnek a bandák!

KMZ

Brutal Assault fesztivál: Új bandák: Macabre, Suffocation, Aeon… és Architects!

KMZ

Brutal Assault fesztivál: Itt a második adag fellépő!

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek