Hírek

Brutal Assault fesztivál: Itt a második adag fellépő!

Itt a következő csokor banda a 2017-es BA fesztről! A sort a svéd OPETH nyitja, akik már több mint húsz éve keverik a progresszív elemeket súlyos riffekkel egyedi metál főzetükbe. Végre a brit SIKTH is tiszteletét teszi a prog metálos djent mozgalomra nagy befolyással bíró zenéjével.

A soron következő bandákat sem kell hosszan bemutatni: a görög gothic black metál matadorjai, a ROTTING CHRIST és a groove-os crossover thrash-et játszó amerikai PRONG.

A lengyel tech deathes DECAPITATED különleges setet jelentett be 20. évfordulójukra. A death színteret erősíti még a DESERTED FEAR is dühöngő és ádáz zenéjével. A norvég TSJUDER leginkább a megállíthatatlanul agresszív black metáljáról híres, az amerikai COUGH pedig súlyos sludge/doom pusztítást hoz.

Három csapat is fellép megalkuvást hírből sem ismerő core zenével: THE AMITY AFFLICTION, CHELSEA GRIN és WHILE SHE SLEEPS. Míg az ausztrál THE AMITY AFFLICTION post-metál elemekkel dúsított metalcoret terít, az amerikai CHELSEA GRIN gyilkos deathcoret robbant az arcunkba. A brit WHILE SHE SLEEPS erőteljes élő fellépéseket hozó metalcore banda, és egyben a műfaj egyik legígéretesebb csapata.

Végül, de nem utolsó sorban itt lesz a német industrial metál veteránjaként is ismert KMFDM és az experimental WREKMEISTER HARMONIES kollektíva amerikai színekben, akik a drone és postrock behatásokat kombinálják sikerrel.

További infók a honlapon: http://brutalassault.cz/en/

Csekkoljátok a Youtube csatornánkat is élő videókkal olyan bandáktól, mint a Death, Decapitated, Marduk, Primordial, Mayhem és sokan mások! Ne felejtsetek el feliratkozni!
A „Brutal Assault 2017” early bird jegyek 78 EUR (1900 CZK) áron kaphatóak április 30-ig ezen az oldalon: http://brutalassault.cz/en/eshop/

Kapcsolódó cikkek

Brutal Assault 2017 – Koncertbeszámoló

Cryonus

Brutal Assault 2017: rekordszámú zenekar és számos különleges fellépő

KMZ

Brutal Assault 2017 – Frissített lineup: Boris, Wolves In The Throne Room és Crowbar!

KMZ

Brutal Assault 2017 – Új bandák bejelentve!

KMZ

Brutal Assault – Gyűlnek a bandák!

KMZ

Brutal Assault fesztivál: Új bandák: Macabre, Suffocation, Aeon… és Architects!

KMZ

Brutal Assault fesztivál: Halálos karácsonyi fellépőlista!

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek