Brutal Assault fesztivál: Új bandák: Macabre, Suffocation, Aeon… és Architects!

Print Friendly, PDF & Email

2017. jan 29, 11:57 :

Míg a black-metál fanokat az eddigi bejelentések teljesen kielégíthették, a következő adaggal a death headbangereinek kedveskedünk!

Az AEON nevű svéd death dílerek nemrég emlékeztették a világot a Cannibal Corpse mellett Európát végigdúló turnéjukon, hogy még mindig számolni kell velük! Ugyanez vonatkozik a Terrance Hobbs körül csoportosuló bandára, aki valószínűleg az egyetlen death metál gitár hős, aki egy fodrászhoz jár a Predatorral! A NY/DM SUFFOCATION néven futó keresztapjai a nemrég végbement tagcserék után is masszív erőként csapnak a gyanútlan közönségre. A CRYPTOPSY új utakat jár be a brutális death metál színterén, a Chicago-i MACABRE pedig gonosz történeteket hoz, amik nem más körül forognak, mint a… meglepetés: gyilkosságok!
A DEMOLITION HAMMER újjáalakult, hogy megmutassák nekünk, milyen volt a zúzás ’92-ben! Az old school mesterei mellett itt van a new school legjava is: az amerikai thrashes HAVOK!

A ROTTEN SOUND újra daráló dühöt szít a színpadon, míg honfitársaik, a WOLFHEART Finnországnak inkább a búskomor oldalát mutatják be. Elmélkedős hangulatukban osztoznak a német DER WEG EINER FREIHEIT nevű black metál bandával, akik először mutatkoznak be fesztiválunkon.

Az ARCHITECTS nem igényel bemutatást; sajnos alapító gitárosuk halála miatt idén már Tom Searle nélkül térnek vissza hozzánk.

Ezt a cikket eddig 355 alkalommal tekintették meg.

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..