Brutal Assault – Gyűlnek a bandák!

Print Friendly, PDF & Email

2017. feb 5, 7:58 :

Nézzük mi történik a Brutal Assault háza tájékán! A legendás svéd CLAWFINGER feloszlott a 2013-as BA-n adott koncertje után, és azóta is csak maroknyi fellépésre álltak össze, csupán karrierjük igazán különleges helyszíneire térve vissza. Ezekbe beletartozik a Brutal Assault 2017 is!

A pogány orosz ARKONA pontosan 15 évvel ezelőtt alakult Masha Arkhipova dalszerző által, és a tipikusan szláv dallamokon és pogány miszticizmuson alapuló folk metál krémjét alkotják azóta is. Főként erőteljes élő fellépéseik és a lenyűgöző fronthölgy, Masha teljesítménye volt az, ami miatt az ARKONA felkerült a színre, most pedig éppen debütáló albumukat adják ki remasterelve, ezzel ünnepelve évfordulójukat.

A BORN OF OSIRIS szintén a krémek krémje, ám egészen más műfajban: ők a progressive death metal / core ágat képviselik, új területek felé terelve a falkát.

Az új területek jelentik a célt az EINHERJER viking hajóinak is; ők a viking metál társalapítói, akik szintén most térnek vissza 1996-ban debütáló első albumukhoz. A GRUESOME másfelől messze van saját műfajuk megalkotásától, de amit ők csinálnak, abban párjukat ritkítják: ez pedig nem más, mint Chuck Schuldiner és a Leprosy-korszakbeli Death hangulatának felizzítása!

A MALIGNANT TUMOUR nemrég ünnepelte a szcénában töltött 25. évfordulóját az egyszerűen csak „The Metallist” névre keresztelt albumával! Az eget-földet rengető rock’n’roll hangulatot pedig továbbra is gőzerővel tolják! A MOURNING BELOVETH minőségi ír export, így a súlyos, elkeseredett és szenvedést gerjesztő hangulat kötelező kellék számukra, ahogyan az annyira jellemző a súlyos zenében utazó honfitársaikra.

A THE LURKING FEAR az a banda, akiről még valószínűleg nem hallottál, mivel még mindig dolgoznak debütáló 7”-os albumukon. A THE LURKING FEAR célja a puszta, természetes furcsaság és horror visszahozatala a színtérre, ezt pedig csúnya, elvetemedett és ördögtől való death metáljukkal próbálják elérni. Miért is érdekelne? Hát, vessünk egy pillantást a felállásukra!

Tomas Lindberg – ének (At The Gates, Disfear, Skitsystem)
Jonas Stålhammar – gitár (God Macabre, Crippled Black Phoenix, Bombs Of Hades)
Fredrik Wallenberg – gitár (Skitsystem)
Andreas Axelsson – basszus (Tormented, Disfear, ex Edge Of Sanity, ex Marduk)
Adrian Erlandsson – dob (At The Gates, The Haunted, ex Paradise Lost, ex Cradle Of Filth)

Továbbá izgatottan jelentjük be, hogy a sötétség SAMAEL név alatt futó svájci mesterei 30. évfordulójukat fogják ünnepelni egy különleges szettel a Brutal Assault 2017-en a halálos black / death metált játszó francia SVART CROWN társaságában.

Youtube csatornánkon élő videókat találhattok olyan bandáktól, mint a Death, Decapitated, Marduk, Primordial, Mayhem, és sokan mások! Ne felejtsetek el feliratkozni!

Early bird jegyek a “Brutal Assault 2017”-re már 78 EUR (1900 CZK) ártól kaphatóak április 30-ig ezen a webhelyen: http://brutalassault.cz/en/eshop/

Ezt a cikket eddig 434 alkalommal tekintették meg.

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..