Hírek

Brutal Assault – Új fesztivál artwork és pár Hardcore bejelentés!

Honlapunk (http://brutalassault.cz/) új virtuális dizájnt kapott, mely az ISISDESIGNSTUDIO-val közös együttműködésünk eredménye. Amint láthatjátok, a téma nem tért le a pár évvel ezelőtt kijelölt ösvényről. Az új dizájn megünneplésére szeretnénk meghívni benneteket oldalunk frissen megnyitott részlegére: http://brutalassault.cz/download/ – itt PC és mobil háttereket, röplapokat és posztereket tölthettek le, pár grafikusabb anyag társaságában. Elmondhatatlanul boldogok lennénk, ha ezt barátaitokkal is megosztanátok!
És persze nem maradhat el a 2017-es felállás újabb tagjainak bemutatása sem. Sokan szerettetek volna ütősebb zenekarokat is látni fellépőink között, így most eleget teszünk kéréseteknek: a HATEBREED újfent elhozza gazdagon tarkított fémes hardcore-ját! A THE DILLINGER ESCAPE PLAN pár leköszönő koncertet ad nyáron, és persze a BA sem maradhat ki a sorból! Az OVERKILL már majd’ negyven éve darál, de legújabb lemezük sem hagy kétséget afelől, hogy a koncert 1985 tüzét hozza el nekünk. Nem sok banda mondhatja el magáról, hogy osztatlan szeretet övezi és mégis platinumnál is ritkább az élő koncertjeik száma – így duplán büszkék vagyunk rá, hogy a WINTERSUN is vendégünk lesz!
Friss csapatok a BA színpadán a belga OATHBREAKER, akik a poszt-hardcore és a poszt(black)-metal stílusok között oszcillálnak, az ausztrál AVERSIONS CROWN pedig 8 húrt szaggató gitártrióval ontja magából a kísérteties atmoszférába csomagolt, mechanizált death metált. A texasi crossover thrashes POWER TRIP elképesztő élő koncertes energiával robban, a kora kétezres évek egyik legőrültebb mathcore bandája, a THE NUMBER TWELVE LOOKS LIKE YOU pedig hatéves kihagyás után tér vissza hozzánk. A mai bejelentésünk két utolsó bandája pedig a bergeni vikingeket felsorakoztató HELHEIM és a legintenzívebb ausztrál csapat, a KING PARROT, akik mocskos thrashes sludge-os grindcore-t dübörögtetnek.

További infók a honlapon: http://brutalassault.cz/en/

Youtube csatornánkon élő videókat találhattok olyan bandáktól, mint a Death, Decapitated, Marduk, Primordial, Mayhem, és sokan mások! Ne felejtsetek el feliratkozni!
Early bird jegyek a „Brutal Assault 2017”-re már 78 EUR (1900 CZK) ártól kaphatóak április 30-ig az alábbi webhelyen: http://brutalassault.cz/en/eshop/

Kapcsolódó cikkek

Brutal Assault 2017 – Koncertbeszámoló

Cryonus

Brutal Assault – Gyűlnek a bandák!

KMZ

Brutal Assault fesztivál: Új bandák: Macabre, Suffocation, Aeon… és Architects!

KMZ

Brutal Assault 2016 – Koncertbeszámoló

Cryonus

Brutal Assault Fesztivál: új fellépők a fekete péntekről!

KMZ

20 évnyi Brutal Assault Feszt keményfedélben

KMZ

A Brutal Assault fesztivál új fellépőket jelentett be: Behemoth, Cattle Decapitation és Mgła!

KMZ

Új bandák a Brutal Assaulton: Voivod, Eyehategod és Sikth!

KMZ

Brutal Assault 2015 – Koncertbeszámoló

Cryonus

Brutal Assault 2015 – A nagy menekülés!

KMZ

Brutal Assault fesztivál – Újabb visszaigazolások!

KMZ

Brutal Assault – Újabb bandákat jelentettek be

KMZ

Brutal Assault – Újabb bandák!

KMZ

Brutal Assault 20 – Legújabb bandáit bejelentette

KMZ

Brutal Assault 2014 – Koncertbeszámoló

Darkjedi

Hot News: Brutal Assault line-up is complete

KMZ

Hot News: Brutal Assault 18 news # 14

KMZ

Hot News: Brutal Assault 18 news # 10 & 11

KMZ

Hot News: Brutal Assault 2013 – New bands are Whitechapel, Magrudergrind and Aborym

KMZ

Hot News: Brutal Assault 2013 cornfirmes Downset, Madball and Solefald

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek