Brutal Assault – Új fesztivál artwork és pár Hardcore bejelentés!

Print Friendly, PDF & Email

2017. Már 8, 7:32 :

Honlapunk (http://brutalassault.cz/) új virtuális dizájnt kapott, mely az ISISDESIGNSTUDIO-val közös együttműködésünk eredménye. Amint láthatjátok, a téma nem tért le a pár évvel ezelőtt kijelölt ösvényről. Az új dizájn megünneplésére szeretnénk meghívni benneteket oldalunk frissen megnyitott részlegére: http://brutalassault.cz/download/ – itt PC és mobil háttereket, röplapokat és posztereket tölthettek le, pár grafikusabb anyag társaságában. Elmondhatatlanul boldogok lennénk, ha ezt barátaitokkal is megosztanátok!
És persze nem maradhat el a 2017-es felállás újabb tagjainak bemutatása sem. Sokan szerettetek volna ütősebb zenekarokat is látni fellépőink között, így most eleget teszünk kéréseteknek: a HATEBREED újfent elhozza gazdagon tarkított fémes hardcore-ját! A THE DILLINGER ESCAPE PLAN pár leköszönő koncertet ad nyáron, és persze a BA sem maradhat ki a sorból! Az OVERKILL már majd’ negyven éve darál, de legújabb lemezük sem hagy kétséget afelől, hogy a koncert 1985 tüzét hozza el nekünk. Nem sok banda mondhatja el magáról, hogy osztatlan szeretet övezi és mégis platinumnál is ritkább az élő koncertjeik száma – így duplán büszkék vagyunk rá, hogy a WINTERSUN is vendégünk lesz!
Friss csapatok a BA színpadán a belga OATHBREAKER, akik a poszt-hardcore és a poszt(black)-metal stílusok között oszcillálnak, az ausztrál AVERSIONS CROWN pedig 8 húrt szaggató gitártrióval ontja magából a kísérteties atmoszférába csomagolt, mechanizált death metált. A texasi crossover thrashes POWER TRIP elképesztő élő koncertes energiával robban, a kora kétezres évek egyik legőrültebb mathcore bandája, a THE NUMBER TWELVE LOOKS LIKE YOU pedig hatéves kihagyás után tér vissza hozzánk. A mai bejelentésünk két utolsó bandája pedig a bergeni vikingeket felsorakoztató HELHEIM és a legintenzívebb ausztrál csapat, a KING PARROT, akik mocskos thrashes sludge-os grindcore-t dübörögtetnek.

További infók a honlapon: http://brutalassault.cz/en/

Youtube csatornánkon élő videókat találhattok olyan bandáktól, mint a Death, Decapitated, Marduk, Primordial, Mayhem, és sokan mások! Ne felejtsetek el feliratkozni!
Early bird jegyek a “Brutal Assault 2017”-re már 78 EUR (1900 CZK) ártól kaphatóak április 30-ig az alábbi webhelyen: http://brutalassault.cz/en/eshop/

Ezt a cikket eddig 366 alkalommal tekintették meg.

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..