Hírek

Budapestre látogat a Steignyr, a spanyol folk metal horda

A spanyol folkos epikus death metalt játszó Steignyr egyenesen Barcelonából indul neki lemezbemutató Európa turnéjának, amelynek magyar állomása július 24-én lesz a ShowBarlangban. A 2011 óta fennálló csapat az idén márciusban megjelent, The Prophecy of the Highlands című harmadik albumukat fogja bemutatni a magyar közönség számára.

Az este folyamán magyar zenekarok is fellépnek, játszani fog a szintén folk metalos Isatha, akik hosszú hónapok után lesznek láthatóak újra Budapesten, és új számokkal is készülnek az estére. Külön érdekesség, hogy az énekesnő külföldi elfoglaltsága miatt vendégénekes fog énekelni a koncerten Horváth Martina (Ghymes) személyében.

Fellép a szimfonikus fantasy metalt játszó Noamuthen, akiknek első lemeze idén májusban jelent meg The Beginning címen. A koncertjükön betekinthetünk Erethar világába, meghallgathatjuk történeteit és megismerkedhetünk lakóival.

És ha már teljesen elvarázsoltak minket a folk dallamok, akkor jön az önmagát retrospektív suttyócore-ként definiáló The Wedding At The Slaughterhouse, akik lezúzzák a közönséget gyermekkorunk meséivel és a ’80-as, ’90-es évek slágereivel.

A facebook eseményhez linket itt találtok: https://www.facebook.com/events/1194627927260563/

Kapcsolódó cikkek

KME videók: Ferium, Steignyr, Lefutray, Heretic’s Dream, Fleshgod Apocalypse, Dead Earth Politics, Darkology, Make Me a Donut

KMZ

Steignyr – „Tales of a Forgotten Hero” videoklip

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek