Hírek

Butcher Babies „Uncovered” EP részletek

BUTCHER BABIES felvette feldolgozásainak EP-jét, ami biztosan tetszeni fog a rajongóiknak, valamint az eredeti előadók rajongóinak. „Uncovered” címmel a (csak digitális) EP október 6-án jelenik meg Európában (szeptember 30. Észak-Amerika).

„Uncovered”
1. Beer Drinkers and Hell Raisers (ZZ Top cover)
2. They’re Coming to Take Me Away (Napoleon XIV cover)
3. Don’t Give a Fuck (Suicidal Tendencies cover)
4. Crazy Horses (The Osmonds cover)
5. Pussy Whipped (S.O.D. cover)

Carla Harvey (vokál) így nyilatkozott: „Élmény volt felvenni azokat a dalokat, amikért egész életünkben rajongtunk, és saját stílusunkban csinálhattuk. Mindannyian olyan dalt választottunk, ami jelentett nekünk valamit. Én a „They’re Coming to Take Me Away”-t választottam NAPOLEON XIV-tól, mert élénken él bennem, ahogy mostohaapám, akit mellesleg szerintem teljesen zakkant, ezt játszotta folyamatosan a kocsiban amikor kicsi voltam. A dal arról szól, hogy elvisznek a bolondok házába. Még mindig látom magam előtt, ahogy ütemre dobol az ujjaival a kormányon…”

Heidi Shepherd (vokál) ezt fűzte hozzá: „Nyolc-kilenc éves kislányként gyakran feltúrtam szüleim albumait és kazettáit valami jó zenét keresve. Annak reményében, hogy szorult beléjük egy kis jóízlés, minden dalt meghallgattam olyasmit keresve, amire rákattanhatok. Akkor találtam meg THE OSMONDS „Crazy Horses”-ét; legsúlyosabb dal, amit akkor hallottam. Folyamatosan azt hallgattam, teljesen függő lettem. Máig egyike kedvenc dalaimnak, emlékeztet arra milyen volt Provo-ban (Utah) felnőni.”

The Osmonds „Crazy Horses” dalának feldolgozásáról Donny Osmond így nyilatkozott: „Mikor kiadtuk a „Crazy Horses”-t, az ellen küzdöttünk, ahogy akkor ismerték a THE OSMONDS-ot, de egyik legnagyobb sikerünk lett. A BUTCHER BABIES újraértelmezte a dalt kreatív és újító módon – és a zene erről szól. Na de most… mi lenne ha a „Puppy Love”-ot is így vettük volna fel?”

BUTCHER BABIES online:
www.facebook.com

Kapcsolódó cikkek

BUTCHER BABIES – Take It Like A Man

Azagtoth

A Butcher Babies bemutatja a „Monsters Ball” klipjét!

KMZ

A Butcher Babies „Take It Like A Man” című új albuma augusztus 21-én jelenik meg; új szám online!

KMZ

Butcher Babies „They’re Coming To Take Me Away” videópremier a Bloody Disgusting.com-on

KMZ

Butcher Babies – Meghallgatható egy új dal a hamarosan megjelenő kislemezről

KMZ

Hot News: Butcher Babies – premiere lyric video for „C8H18 (Gasoline)”

KMZ

Butcher Babies Interjú

Azagtoth

BUTCHER BABIES – Goliath

Azagtoth

Hot News: Butcher Babies – Debut Album „Goliath” Out Now!

KMZ

Hot News: Butcher Babies – Release Lyric Video „I Smell A Massacre”

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek