Hírek

By The Patient – Lifeforce Records szerződés

A Lifeforce Records büszkén jelenti be, hogy leszerződött a dán BY THE PATIENT-el, északi szomszédjuk egyik legfelkapottabb újoncaival! A bandával, amiről az elkövetkező években biztos sokat fogtok hallani!

Bár gyakran hasonlítják Amon Amarth-hoz és Behemoth-hoz, BY THE PATIENT teljesen új oldalról közelíti meg a skandináv metál hangzást, nem korlátozza magát egy műfajba. Kapós nótákat és ütemeket alkalmaz és meglelte a dallam és lendület tökéletes egyensúlyát.

Olyan legendás fesztiválok után, mint a Copenhell, Wacken és Roskilde, valamint olyan bandák előzenekaraként mint a Kvelertak, Toxic Holocaust, Aborted és Entombed, BY THE PATIENT egy kompetens és jól szervezett élő előadó.

BY THE PATIENT a szerződésről:

Nagyon örülünk, hogy végre bejelenthetjük a Lifeforce Records-os szerződésünket. Gyerekként a metálon felnőve a Lifeforce volt az egyik kiadó, akit követtünk és tiszteltünk. Dánként mindig is akartunk egy társat hatalmas szomszédunkban, Németországban. Ez most megtörtént és ennek nem is örülhetnénk jobban!!!

Harmadik albumuk és egyben Lifeforce Records debütjük „Gehenna” címmel 2015. január végén fog megjelenni. A lemezen hallható, ahogy a banda új zenei megközelítéseket fedez fel és tökéletesíti mesterségét.

Kapcsolódó cikkek

By The Patient Interjú

KMZ

By The Patient – Bemutatja közelgő albumának újabb dalát

KMZ

By The Patient – Dalpremier

KMZ

Hot News: By The Patient release new video for „Bellum”

KMZ

Hot News: By The Patient releases new song and artwork for new EP

KMZ

Hot News: By The Patient unleashes music video

KMZ

Hot News: By The Patient’s “Premonitions” out September 25th

KMZ

Hot News: By The Patient – New album, song and european tour

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek