Hírek

Casketgarden – Jegelve + They klipp

Talán feltűnt valakinek a hosszú csend a Casketgarden háza táján. Ennek oka az, hogy az augusztusi FEZEN koncertet követően a zenekar szép lassan beszüntette tevékenységét.

Tizennégy éve, mióta a Casket elindult, szabadidőmben szinte csak a zenekaron dolgoztam, ennek szenteltem minden felesleges energiámat, és annyi jót kaptam a zenéléstől, zenekarozástól, a zenekarral kapcsolatos ügyek intézésétől, hogy azok minden gondomat feledtették a kezdetekkor. Sajnos azonban idővel egyre több idegeskedést és fejtörést okozott már, mint örömöt (nyilván nem a zenélés része).

Emellett, mivel ma Magyarországon alkalmazotti fizetésből szinte semmilyen perspektíva nincs már az ember előtt, így aztán 2012. októberi kezdéssel Írországban vállaltam munkát és ide is költöztem, családostul. Már eltelt egy kis idő, így mondhatom, hogy megtaláltam a számításom, de nyilvánvalóan emiatt (is) a zenekart otthon „jegelnem” kellett.

Köszönöm, minden volt és jelenlegi tagnak – Musitz Péternek, Cseh Attilának, Őri Gábornak, Szabó Csabának, Cseh Istvánnak, Schummel Dénesnek, Csutak Istvánnak, Gregus Dávidnak- a közös éveket és emlékeket, és az energiát, amit a közös zenélésbe fektettek. Köszönet Peter Franek-nek és a Metal Age-nek, továbbá Hartmann Kristófnak és Lénárd Lászlónak a Hammernél, illetve az összes hazai webzine-nek, zenei portálnak, fesztiválnak, koncertszervezőnek a támogatásért.

Nagyon büszke vagyok az összes Casketgarden anyagunkra, a demókra, a This Corroded Soul Of Mine, Open The Casket Enter The Garden, Incompleteness In Absence, és The Estrangement Process albumokra. Kibaszott jó mind, épp mostanában hallgattam meg őket újra. 🙂

Nem mondom, hogy soha nem lesz már Casketgarden, de azt sem tudom megmondani, hogy ha mégis lesz egyszer folytatás, úgy mikor, így egyelőre bezárjuk a koporsó fedelét. Búcsúzóul, a januári Gothica Fesztiválos koncert felvételeiből elkészítettük a They című dal koncertklipjét Cseh Róberttel (Flame Noire Studio) és Andrics Lászlóval. Ezen a linken tekinthetitek meg: http://www.youtube.com/watch?v=AJiaAz0WUlQ&hd=1

Rengeteg zene van még bennem, I’ll be back – Terminator-osan szólva. 🙂 Üdv mindenkinek: Balázs, Írországból.

www.casketgarden.hu
www.myspace.com/casketgardenmetal
www.facebook.com/Casketgarden

Kapcsolódó cikkek

Megjelent a Casketgarden “This Corroded Soul of Mine” című albumának újrakiadása

KMZ

Új Casketgarden kislemez és Costin Chioreanu megfestette a “This Corroded Soul of Mine” album újragondolt borítóját

KMZ

Megjelent a Casketgarden első kislemeze az I Witness a hamarosan megjelenő This Corroded Soul of Mine albumról

KMZ

Casketgarden – Black Hole Maelstrom video

KMZ

Denial of God, Casketgarden, Age of Agony, Lepra, Svoid, Limb for a Limb – Koncertbeszámoló

Jillian

Casketgarden – Klip, fotó az új felállásról

KMZ

CASKETGARDEN – The Estrangement Process

Menegroth

Megjelent az új Casketgarden lemez

KMZ

Casketgarden hírek

KMZ

Casketgarden – Újabb dal a negyedik lemezről, előrendelés

KMZ

Casketgarden – Új dal, borító

KMZ

Casketgarden hír

KMZ

Casketgarden Interjú

Vodka

CASKETGARDEN – Incompleteness In Absence

Vodka

X. Kelet Underground Fesztivál – Koncertbeszámoló

MelancholyR

CASKETGARDEN – Open The Casket, Enter The Garden

Menegroth

Casketgarden Interjú

Menegroth

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek