Hírek

Channel Zero „Dark Passanger” videópremier

Belgium vezető metál bandája, CHANNEL ZERO most premierezteti új videoklipjét „Kill All Kings” című albumuk nyitódalához, a „Dark Passanger”-hez. Ezt a modern metál alkotást Pascal Baillien és Wim Rombouts rendezte, a producer a CNR Records volt. Nézzétek meg!

CHANNEL ZERO így kommentálta a videót: „A „Dark Passanger” az a dal, amit a nyolcvanas évek himnuszos hangzásának felidézésére írtunk. Talán hallod, talán nem fogod – de tényleg mélyen visszatekintettünk a metál ama remek napjaiba – olyan bandák, mint az Iron Maiden, Judas Priest; belőlük merítettünk ihletet. A videónál úgy gondoltuk, hogy jó lenne belerakni pár hardcore CHANNEL ZERO rajongót is, hogy így tisztelegjünk előttük – meg hogy belevaló hangulatot adjunk a videónak!

A „Dark Passanger” a banda legújabb albumán, a „Kill All Kings”-en hallható, melyet a Metal Blade Records adott ki múlt nyáron digipak CD + bónusz DVD formájában. Ne felejtsetek el ellátogatni a metalblade.com/channelzero oldalra ahol egy kis ízelítőt kaphattok az első single-ből, az „Electronic Cocaine”-ből, láthatjátok a „Duisternis” videóját és megtalálhatjátok a különféle előrendelési lehetőségeket.

A „Kill All Kings” európai változata egy bónusz „Live At The Ancienne BelgiqueDVD-t tartalmaz, melyet 2010-ben vettek fel és egy teljes, több szögből felvett koncert látható összesen 16 dallal!

CHANNEL ZERO hatodik albuma a banda technikai tudásának, nyers energiájának és az ütemeknek ötvözetét mutatja be. A „Kill All Kings” egy viharos zenei cikázás a teutonic thrash, acsargó groove metál, illékony dallamok és a jellemző, de mégis annyira egyedi CHANNEL ZERO sárm között.

http://www.channel-zero.be
http://www.facebook.com/thebandchannelzero
http://www.youtube.com/thebandchannelzero

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek