Hírek

Channel Zero „Duisternis” videoklip-premier!

A nyári fesztiválszezon közeleg, CHANNEL ZERO pedig felkészül a színpadok újbóli meghódítására. Hogy beindítsák ezt a szezont, kiadták a „Duisternis” című rock számot!

A „Dusternis” talán a legfurcsább dal amit kiadott eddig a CHANNEL ZERO, dán, francia és angol nyelvezetével pedig tán a legbelgább dal ami valaha létezett. Nézzétek meg az úttörő videót ITT.

CHANNEL ZERO így kommentálja a videót: „A „Duisternis” a világ jelenlegi polgári nyugtalanságával foglalkozik. A „Duisternis” szó szerint azt jelenti „sötétség”. Tisztán látszik, hogy ha az emberi faj ebben a tébolyodott elmeállapotban folytatja – úgy hamarosan csak DUISTERNIS lesz!”

A „Kill All Kings” világszerte megjelent a Metal Blade-en keresztül (kivéve Benelux államok) digipack CD + bónusz DVD és digitális letöltés formájában. Látogassatok el a www.metalblade.com/channelzero oldalra a rendelési lehetőségekért, és hallgassátok meg az „Electronic Cocaine” kislemezt!

A „Kill All Kings” európai kiadása tartalmazza a „Live at the Ancienne Belgique” 2010-es felvételt tartalmazó  bónusz DVD-t, melyben megtalálható a teljes, több állásból felvett koncert mind a 16 dalával!

http://www.channel-zero.be
http://www.facebook.com/thebandchannelzero
http://www.youtube.com/thebandchannelzero

Kapcsolódó cikkek

Hot News: Channel Zero launches 2nd single ‘Burn The Nation’ exclusively via website of Metal Hammer Germany!

KMZ

Hot News: Metal Blade to release new Channel Zero album ‘Kill All Kings’ the 20th of June!

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek