Hírek

Chapel Of Disease és Obscure Infinity albumrészletek

A német death metál kultusz CHAPEL OF DISEASE második nagylemeze „The Mysterious Ways Of Repetitive Art” címmel 2015. január 16-án jelenik meg az FDA Rekotz-on keresztül.

A saját producerelésű album mixelését gitáros/énekes Laurent Teubl végezte, a masterelésért pedig Erkan Tatoglu felelt a Midas’in Kulakligi Studios-ban. A borítót a Misanthropic Art készítette.

Ízelítőként nézzétek meg a „The Dreaming Of The Flame” premierjét a Rock Hardon: link

A banda az új albumról: „Néhány valóban fárasztó, sokat követelő de egyben nagyon produktív hónap után elkészültünk leendő második nagylemezünk munkálataival. Az albummal, ami úgy néz ki kíváncsian keresi hangzását a teljes játékidő alatt és pont emiatt a keresés miatt végül egyedi hangzását járja be. Mindent leírtunk ami az eszünkbe jutott, próbáltuk feszegetni a határainkat, néztük, meddig mehetünk el és mit tudunk megcsinálni anélkül, hogy elfelejtenénk mi is volt a múltban és mit rejt a jövő…

Tracklist:

1. The Mysterious Ways…
2. The Dreaming Of The Flame
3. Masquerade In Red
4. Lord Of All Death
5. Symbolic Realms
6. Life Is But A Burning Being
7. …Of Repititive Art

https://www.facebook.com/ChapelOfDisease

———————————————-

OBSCURE INFINITYPerpetual Descending Into Nothingness” nagylemeze 2015. január 16-án szabadul rá az emberiségre az FDA Rekotz-on keresztül.

A 2010-es „Dawn Of Winter” és 2012-es „Putrefying Illusions” után ez a harmadik album ettől a kiváló német death metál bandától. A felvételeket a Noiseschmeide Lahnsteinben készítették, a mixelést és masterelést pedig Patrick W. Engel végezte a Temple of Disharmony-ban (Desaster, Purgatory…). A borítót Juanjo Castellano (Harm, Blaspherian, Revel In Flesh, Putrevore) készítette.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/172978091″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

 

Gitáros Stefan mondta: „Bár az utazásnak még nincs vége, de megtalálta pihenőjét a „Perpetual Descending Into Nothingness”-ben, az albumban mely teljes figyelmünket és odaadásunkat igényelte. A sztereotíp gondolatmenettől megszabadulva megtettük a következő lépést saját magunk sötét oldala felé és egy sokkal komorabb, hangulatosabb, brutálisabb és zeneileg nagyratörőbb darabot alkottunk. Lehet kicsit túlzóan hangzik, de teljesen elégedettek vagyunk a végeredménnyel a hangzás, dalok és borító minden szempontjából. Kétség nélkül ez eddigi legjobb munkánk.

Tracklist:

1. Intro – Entering The Hall Of Eternity
2. Sorcery Of The Black Souls
3. Expiration Of The Lost
4. The Uttermost Descend
5. Into the Undertow
6. Descending Into Nothingness
7. From Odium And Disease
8. Beyond Spheres And Time

https://www.facebook.com/obscureinfinitygermany

Kapcsolódó cikkek

Chapel Of Disease – Song Of The Gods videoklip

KMZ

Hot News: FDA Rekotz Taking Pre-orders for Obscure Infinity and Deserted Fear Vinyl Releases

KMZ

Hot News: Chapel Of Disease – Debut, Summoning Black Gods Out December 8th on FDA Rekotz

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek