Christian Epidemic: Sírba szánt teremtés – megjelent a háromnyelvű, háromlemezes kiadvány

Print Friendly, PDF & Email

2016. jan 29, 9:23 :

2015. december 14-én jelent meg a NAIL Records / Hammer Music gondozásában a lábatlani extrém metal zenekar, a Christian Epidemic ötödik albuma. A ”Sírba szánt teremtés” egylemezes, magyar nyelvű változatát elsőként a HammerWorld magazin CD-mellékleteként lehetett megvásárolni.

2016. január 24-től pedig már a komplett háromlemezes, háromnyelvű anyag is elérhetővé vált. Az önálló kiadványként piacra dobott “Sírba szánt teremtés” / “Destiny Search” / “Schicksalssuche” 3 CD-s gyűjtemény, egy exkluzív, hárompaneles digibox formátumban került a boltok polcaira.

Az énekes frontember Széles L. Zsolt a következőképpen kommentálta a Christian Epidemic új kiadványát:

“Ahogy a “Sírba szánt teremtés / Destiny Search / Schicksalssuche” címből is kiderül, az ötödik Christian Epidemic album három nyelven jelenik meg, három CD-n. Azt hiszem ezzel nem csak Magyarországon, de az egész világon egyedülállóak vagyunk.

Nyers és erőszakos album volt a cél, olyan dalokkal, amik nem megismétlik az elmúlt húsz év dalait, hanem kiegészítik azokat.

Az életről és az elmúlásról szóló anyag mondanivalóját jól érzékelteti a következő idézet:

Egy dobbanó szív, másom sosem volt,
Mérgező szavak, egy kar, mely átkarolt,
Kenyerét vesztett siető vénülés,
Engem is elvarázsol a végzetre készülés”

A Christian Epidemic Sírba szánt teremtés című albumának dalai már mindhárom nyelven elérhetők az összes fontosabb digitális terjesztő (iTunes, GooglePlay, Deezer, Spotify, stb.) rendszerében. A szerzemények szöveges videók formájában is feldolgozásra kerülnek.

A debreceni lemezbemutató koncert 2016. április 23-án, szombaton a Kaptár Music Clubban, a “Full Of Anger ‘Rebirth Of Power’ Fesztivál” keretén belül lesz, az osztrák VxPxOxAxAxWxAxMxC, és a szintén új lemezét bemutató Angerseed társaságában.

iTunes: itunes.apple.com/hu/album/sirba-szant-teremtes/id1065963254?l=hu
Google Play: play.google.com/store/music/album?id=Bu4mz27linyvuh7prhd6nre73oq&tid=song-Ttvbjyqmnhl5pvkxbs6erwxhxhy
Deezer: www.deezer.com/album/11901362
Spotify: player.spotify.com/album/5ZdikKHosFMreOO4KmwMdh

további info:

zenekari weboldal: www.christian-epidemic.com
zenekari facebook oldal: www.facebook.com/ChristianEpidemic
kiadói facebook oldal: www.facebook.com/NailRecordsHungary

Ezt a cikket eddig 423 alkalommal tekintették meg.

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..