Hírek

Concrete – High Evolution albumpremier

A Concrete zenekar új albuma „High Evolution” címmel a mai napon megjelent az ismert streaming szolgáltatókon. A 22 perces, 8 számos anyag az első amit felvettek a 2011-es „Revelations of Perdition” óta, miután egy egyszerinek tervezett tavalyi reunion koncert után masszívan beindultak a kreatív energiák. A felvételek Juhász Ferenccel és Garcia Szabolccsal készültek a Record Low és TNL Stúdiókban, a borítót Szabó László (Idő, Dog Attack, Közöny, Blackmail zenekarokból) készítette.

Az album egy 100% organikus, no-bullshit thrash lemez, ami tematikájában ezeregy meglepetéssel szolgálhat a szemfüles hallgatóknak.

Az anyagot megünneplendő bulira minden lelkes thrash/crossover rajongót várnak, hogy hallgassák élőben is a High Command (US) és Inhuman Nature (UK) zenekarok előtt november 13-án a Türböwitch és mws társaságában. A koncertet az Insane Hellride Entertainment szervezi, és hírnevükhöz méltóan óriási pusztítás lesz a buli!

Eventhttps://www.facebook.com/events/1222764918440792

Bandcamp:
https://concretehungary.bandcamp.com/album/high-evolution

Youtube music:
https://music.youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_mPGV0H9RxKoD1DZCUrDyjOGOrmvx-VZps&si=kxm-GTm-TKI2CNbA

Apple/iTunes music:
https://music.apple.com/us/album/high-evolution/1703449024

Amazon:
https://amazon.de/music/player/albums/B0CG3T738K?marketplaceId=A1PA6795UKMFR9&musicTerritory=DE&ref=dm_sh_jXKELnQLv3YHPNtZdfJXkNCOP

Kapcsolódó cikkek

Concrete interjú

KMZ

Tankard, Concrete, Drünken Bastards – Koncertbeszámoló

Dr. Feelgood

Violator, Concrete, Nuclear Beast, Wasted Struggle – Koncertbeszámoló

Krisz

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek