Hírek

Cosmos Calling – megjelent az új Ozone Mama lemez!

A 2017. tavaszán elhunyt legendás Gregg Allman emlékére írt ‘Straight On Till Morning Light’ című dallal indul az Ozone Mama január 19-én megjelent ‘Cosmos Calling‘ című albuma. A kétszeres Fonogram-díjas rockerek a folytatásban is egy hamisítatlan amerikai hangzású, a hetvenes éveket idéző, az eddigieknél pszichedelikusabb és változatosabb hangszerelésű lemezen vezetik végig a hallgatót.

A Székely Márton (ének), Gábor András (gitár), Dobos Gergely (basszusgitár) és Gulyás Máté (dobok) alkotta négyest a felvételek során Lukács László egészítette ki billentyűs hangszereken. A dalok felvételéért Garcia Szabolcs hangmérnök (Reamp Studio – Anna & the Barbies, Mystery Gang), a mixért a new york állambeli Michael Rich (Karma Studio East – Jay Buchanan, Anthrax), a masterért pedig a wisconsin-i Justin Perkins (Mystery Room Mastering – CJ Ramone And The Manges, Smoking Popes) felelt.

Az anyag a kaliforniai Ripple Music (Mothership, Wo Fat) gondozásában látott napvilágot és mostantól az összes jól ismert digitális platformon elérhető. Aki fizikai formában is szeretné a kezébe venni a lemezt, a kiadó európai terjesztőinél, vagy személyesen a február 17-i budapesti lemezbemutató koncerten szerezheti be: https://www.facebook.com/events/1604464516279877/

Kapcsolódó cikkek

Szeleczki Dáviddal és Lukács Lászlóval folytatja az Ozone Mama

KMZ

Ozone Mama a Barba Negra Trackben

KMZ

Ozone Mama – Közép-európai turné után irány Kanada

KMZ

KME videók: Brooks, Undawn, Ozone Mama, Coronatus, Hopelezz, Kadinja, Anavar, Adept, C.in.C

KMZ

Megjelent az Ozone Mama harmadik lemeze, a Sonic Glory

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek