Hírek

Crazy Lixx visszatérése negyedik, bandáról elnevezett albumával

Frontiers Music Srl büszkén jelenti be CRAZY LIXX ugyanezen nevű albumának kiadását. A megjelenés november 7. Európában és november 11. Észak-Amerikában.

Ahogy az összes rock banda pályafutásában, CRAZY LIXX számára is elérkezett az idő, hogy kiadja saját magáról elnevezett albumát; egy albumot, ami hű a bandához és megmutatja, milyen is valójában a zenéjük.

Lead énekes Danny Rexon így nyilatkozott: „Beszélgettünk a lehetséges albumcímekről, de egyiket sem éreztük jónak. Aztán jöttem az ötlettel, hogy csináljunk egy magunkról elnevezett albumot, és mindenki úgy volt vele, hogy elérkezett az ideje. Tudjátok, a banda nevét viselő albumnak magasra van téve a mérce, de úgy éreztük, ebben az albumban benne van mindaz, ami a bandát képviselheti zene, hangzás és előadás szempontjából is.”

A saját maguk által végzett felvételi és produceri munkákat ötvözve Chris Laney mixelési tehetségével, a banda visszatért CRAZY LIXX korábbi munkáinak hangzásához miközben hozzáadta napjaink CRAZY LIXX-ének zenei és dalírási tudását.

Sokat tanultunk az évek alatt, főleg a felvételi folyamatokról, és ezt a rengeteg tapasztalatot felhasználtuk az albumban. Többféle stúdió beállítást is használtunk a különböző részek felvételeihez, nem kapkodtuk el a felvételeket, és gondoskodtunk arról, hogy minden a lehető legjobb legyen. Egyúttal nem is akartunk nagyon szőrözősek lenni, hisz még mindig a rock’n’roll iparát űzzük, nemde?” mondta gitáros és az album koproducere, Andy Zata.

Mindezek mellett a banda újra felvette a nagy kedvenc „Heroes are Forever”-t, mely a banda első, már nem forgalmazott albumán van. „Ez az a dal, ami az első single-ünk volt 2006-ban, amit szinte minden koncerten lejátszottunk azóta, de belegondolva ez az a dal, aminek meghallgatására rengeteg rajongónknak soha nem volt lehetősége. Az első albumot, a „Loud Minority”-t egy független kis kiadó adta ki limitált nyomásban, amik azóta réges-rég elfogytak, és digitálisan sem elérhetők. Úgy éreztük, hogy ez egyike azon daloknak, amiknek alapvető CRAZY LIXX hangulata van, így felvettük megint. Ha engem kérdezel, másodjára sokkal jobban sikerült.” mondta a dobos, Joél Cirera.

Legújabb és legfiatalabb tagjuk, a basszusgitáros Jens Sjöholm ezt fűzte hozzá: „Lévén ez az első albumkiadványom Crazy Lixx-el, nincsenek különösebb elvárásaim, de hallva a végeredményt és látva, hogy a srácokat mennyire felpörgette, én is alig várom már hogy lássam a rajongók és a média reakcióját.”

“Crazy Lixx”

Hell Raising Women
Sound Of The Loud Minority
Outlaw; Girls Of The 80’s
I Missed The Mark
All Looks, No Hooks
Ain’t No Rest In Rock N’ Roll
Call To Action
Heroes Are Forever
Psycho City
Wrecking Ball Crew

Az új album első ízelítőjét megtekinthetitek itt: http://youtu.be/TTRpmdmTQKw

Tagok:

Danny Rexon – vokál
Joél Cirera – dob
Andy Zata – gitár és háttérvokál
Jens Sjöholm – basszus
Edd Liam – gitár és háttérvokál
Vendégszereplők az albumon: Mats Levén (háttérvokál 1, 2, 4, 6, 8, 9, 11) és Tave Wanning (háttérvokál: 4, 5)

www.crazylixx.com

Kapcsolódó cikkek

CRAZY LIXX – Riot Avenue

Southpeace

Hot News: Crazy Lixx to release their new single “In the Night”

KMZ

Hot News: Swedish Sleaze Rock Masters Crazy Lixx ready to rock again with “Riot Avenue”

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek