Hírek

Crobot „La Mano De Lucifer” videó

A pennsylvania-i dirty groove rock kvartett CROBOT nemrég leszerződött a Nuclear Blast Records-al. Kiadói debütjük, a „Something Supernaturaloktóber 24-én (EU) és október 27-én (UK) jelenik meg.

Most a négyes feltöltötte a „La Mano De Lucifer” videóját a Nuclear Blast Youtube csatornájára: http://youtu.be/oQnU4Qn_a_U

Az albumon a banda producere Machine (CLUTCH, LAMB OF GOD) volt a Machine Shop Studios-ban. Ugyan ez a felállás dolgozott CROBOT saját címzésű EP-jén (http://blog.crobotband.com/Music) amit a Revolver magazin így emleget: „…a közép-pennsylvania-i kvartett egy több évtizede fennálló banda jogosultságával dübörög végig ezen a négy dalon, összefonva a stoner rock mély ütemeit a grunge, blues és metál behatásaival. A „Legend Of The Spaceborne Killer” megadja a torzításokkal teli alaphangot, de a majdnem-epikus „La Mano De Lucifer” az, amivel CROBOT igazán szétterítheti magát a heavy space-blues világában, bemutatva Brandon Yeagley vokálját és Chris Bishop gitáros kiválóságát. Ez pillanatnyilag elég lesz, de rendesen meghozta az étvágyunkat CROBOT következő nagylemezéhez”. A Centre Daily Times úgy jellemezte a bandát, mint „WOLFMOTHER és KINGS OF LEON bespeedezett amerikai változata”, LOUDWIRE szerint pedig az EP „a legmocskosabb, legütemesebb lemez amit az évben hallani fogsz”.

A banda az elmúlt éveket tudásuk pellengérezésével és elkötelezett hívők gyűjtésével töltötte bombasztikus amerikai koncert-, fesztivál- és klubfellépéseikkel. Egy nevesebb turné után CLUTHC, THE SWORD, TRUCKFIGHTERS, KYNG és KILL DEVIL HILL társaságában, várható, hogy CROBOT őszre bejelent pár headline dátumot. 2014 és 2015 ígéri a legtöbbet CROBOT-nak top 20-as dalokkal, kapós riffekkel teli új albummal és kiváló dalírással, heves élő koncertekkel és saját egyedi humorukkal – a csillagközi hódítás közeleg.

‘Nowhere To Hide’ hivatalos zenevideó: http://youtu.be/g1qwZjfLuzc

»Something Supernatural« album borító: http://youtu.be/300iyck55yg

‘Legend Of The Spaceborne Killer’ hivatalos zenevideó: http://youtu.be/qccwdG6SE4o

“Something Supernatural” előrendelése:  http://smarturl.it/CROBOT-Supernatural

www.crobotband.com
www.facebook.com/crobotband
www.nuclearblast.de/crobot

Kapcsolódó cikkek

Crobot – »Something Supernatural« ‘Full Moon Edition’

KMZ

Crobot – Nowhere To Hide (Official track)

KMZ

Crobot „Legend Of The Spaceborne Killers” videó bemutató

KMZ

Crobot – „Something Supernatural” borító bemutatása

KMZ

A Crobot zenekar a Nuclear Blast kiadóhoz szerződött!

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek