Hírek

Cut Up „Forensic Nightmares” debüt megjelenés június 26-án

A svéd death metálos CUT UP befejezte Metal Blade debütjének, a „Forensic Nightmares”-nek felvételeit mely június 26-án jelenik meg CD-n, bakeliten és digitálisan.

Hallgassátok meg az első single-t és nézzétek meg a „Burial Time” klipjét a metalblade.com/cutup oldalán. Egyúttal ne felejtsétek el előrendelni saját példányotokat vagy az exkluzív csomagot!

CUT UP énekese/gitárosa, Andreas Björnson így kommentálta: „Több mint tíz év kemény munka, türelem és eltökéltség után végre bemutathatjuk nektek debüt albumunkat, a „Forensic Nightmares”-t. Ahogyan a cím is büszkén állítja, nem adunk mást csak egy durva adag, kiváló kivitelezésű death metált. Elmondhatatlanul büszke vagyok arra amit együtt csináltunk és alig várom hogy bevethessük magunkat a színpadok közé a lemez bemutatására. Első ízelítőként kiadjuk a „Burial Time”-ot. A dal kiválóan képviseli az albumot, hisz magába foglal minden elemet amitől a „Forensic Nightmares” egy ilyen brutális erővé vált. Tartsátok nyitva szemetek, és hamarosan találkozunk veletek az első sorban!”

CUT UPForensic Nightmares
01. Enter Hell
02. Burial Time
03. Remember the Flesh
04. A Butchery Improved
05. Brain Cell Holocaust
06. Forensic Nightmare
07. Camouflesh
08. Order of the Chainsaw
09. Stab and Stab Again
10. Bunker Z 16
11. Dead and Impale

A bandát dobos Tobias Gustafsson alapította énekes/basszusgitáros Erik Rundqvist társaságában 2014 elején. Miután 24 év szolgálat után feloszlatták a Vomitory-t 2013 végén, mindkettő érezte, hogy egyértelműen együtt kell folytatniuk a death metált. Hamarosan gitáros Anders Bertilsson és gitáros/énekes Andreas Björnson is a tagok közé került, CUT UP pedig teljessé vált. Bertilsson – aki előtte a Coldworkerben (2006-2013) volt – és Björnson – akit a Fetus Stench-ből ismerhetunk – is osztozik Gustafsson és Rundqvist zenei ideáljain és élő zene iránti szeretetükön.

A rákövetkező hónapok kemény munkával, írással és próbákkal teltek, 2014 novemberében pedig stúdióba vonultak és felvették 11 dalos „Forensic Nightmares” debütjüket. A tagok együttes hátterével és metál színtérbeli ismertségével ne is várjatok mást a CUT UP-tól, csak durva, kapós, ütemes és szétmorzsoló death metált.

Tagok:

Erik Rundqvist – vokál, basszusgitár
Andreas Björnson – vokál, gitár
Anders Bertilsson – gitár
Tobias Gustafsson – dob

https://www.facebook.com/cutupofficial

Kapcsolódó cikkek

CUT UP – Wherever They May Rot

Azagtoth

Cut Up Interjú

KMZ

A Cut Up „Forensic Nightmares” című új albuma teljes egészében meghallgatható online!

KMZ

A Cut Up kiadja második singlejét és videóját az ‘A Butchery Improved’ című számához közelgő „Forensic Nightmares” albumáról!

KMZ

A Cut Up nevű svéd death metál csapat volt Vomitory tagokkal leszerződött a Metal Blade kiadóhoz!

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek