Hírek

DΛRKMESS – Khronos címmel új klipes dal az ősszel érkező nagylemezről

Darkmess Single240406
Artwork: Alapi Zsolt (Lowlife Prod)

Több, mint egy év után új anyaggal jelentkezett a budapesti kísérletezős groove/death vonalon mozgó DARKMESS. Az előző év KHAOS EP-je után a banda még vadabb vizekre evez, továbbra sem kímélve a hallójáratokat. Az új KHRONOS című dal, nem csupán az őszi nagylemezük előzetes ízelítője, hanem egyben a saját hangzásuk egy új, merész irányának megtestesítője.

Az idő folyása és annak emberi érzelmekre gyakorolt hatásának tematikáját feldolgozó dal tökéletesen beleillik a banda által eddig következetesen épített atmoszférába, ami az antik görög mitológia köré épül. Mindez pedig kapott egy témábaillő és látványos artworköt, melyet Alapi Zsolt (Lowlife Prod) készített.

A audiovizuális élmények további fokozása végett a KHRONOS egy látványos image klippel érkezett meg, mely egy nagyon izgalmasan átalakított régi sörgyár egy régi épületében készült Budafokon, az AQB-ben. A videóért ismét Kispál László (KSPL Film) felelt, akit az avatott szemek már nem egy igencsak impozáns videó készítőjeként regisztrálhattak az underground berkeken belül.

Videó: KSPL film
Darkmess240406
Fotó: Palotás Péter

Ha tetszett, ne hagyd ki a srácok valamelyik elkövetkező budapesti koncertjét vagy most pénteken a Dürer Kert nagytermében, mely egyben a zenekar első országos turnéjának lezárása lesz a LAZARVS vendégeként, vagy május 5-én a Minialpárfeszt egyik főattrakciójaként a Barba Negra színpadán.

Dürer Kert jegyek elérhetők itt: https://bit.ly/3FUdoA6/

Minialpárfeszt jegyek elérhetők itt: https://shorturl.at/svxAJ

KHRONOS STREAM: https://wmmd.lnk.to/DarkMess_Khronos

Fények: Twelve Moons Productions

Kövesd a DARKMESS-t online:

Bandcamp: https://darkmess.bandcamp.com/

Facebook: https://www.facebook.com/darkmessband/

Instagram: https://www.facebook.com/darkmessband/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC_18RaxZC_ZXDwoeRFMZVPA

TikTok: https://www.tiktok.com/@darkmess_bp/

Kapcsolódó cikkek

Új Darkmess klip – Standoff

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek