Hírek

D Λ R K M E S S – Friss dal ‘Dark Matters’

Újabb szerzeménnyel érkezik a D Λ R K M E S S zenekar. A 6 perces ‘Dark Matters‘ címre keresztelt dal a második előfutára az 2022 végén/2023 elején érkező 4 számos EP-nek. Hangulatában lassabb, súlyosabb, de nem kevésbé sötét atmoszférájú, mint elődje a ‘Perpetual Apocalypse‘ volt. Összességében egy kísérletezősebb darab, a black, groove, sludge elemek mellett egészen merész, műfajidegen elemeket is felfedezhet benne a hallgató. A szöveg tartalma tökéletesen passzol a dal hangulatához, amely képzeletbeli főhősünk viszonyát mutatja be saját életével, döntéseivel, sorsával kapcsolatban. A ‘Perpetual Apocalypse‘ és a ‘Dark Matters‘ tükrében egyre szilárdabb elképzelésünk lehet a soron következő EP és a zenekar jövőbeni hangzásvilága tekintetében. Pálmafák, sunshine, beach és koktélok természetesen.

További érdekesség, hogy a single borítója teljes egészében egy mesterséges intelligencia munkája, amely a dal és a szöveg kulcskifejezései alapján alkotta meg a végleges művet.

A dalt az alábbi csatornákon érhetitek el:

Youtube: https://youtu.be/qO_LV3MBg-4

Bandcamp: https://darkmess.bandcamp.com/track/dark-matters

Spotify: https://open.spotify.com/track/6JkpRIYIglcXlKkjlyZH0l

Amennyiben tetszett, Bandcamp-ről ingyen, vagy egy általatok meghatározott támogatás mellett le is tölthetitek a hozzá tartozó borítóval és szöveggel együtt.

A zenekart élőben legközelebb az Dürer Kertben csíphetitek el December 2-án a Nest of Plagues és a The Hellfreaks társaságában.

2022.12.02. – Nest of Plagues, The Hellfreaks + support: D Λ R K M E S S | Budapest, Dürer Kert

Esemény: https://fb.me/e/2cQyA5zXI

Jegyek limitált számban: https://tixa.hu/nop_thehellfreaks_durer2022

Kapcsolódó cikkek

Új Darkmess klip – Standoff

KMZ

D Λ R K M E S S – Khaos EP

Herczeg Frigyes

D Λ R K M E S S – Megjelent a második EP ‘KHAOS’ címmel

KMZ

D Λ R K M E S S – Első klip „Perpetual Apocalypse”

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek