Dark Night in the Eden az S8 Underground Clubban – End of Paradise, King Satan [FIN], Radzeer, Subcortic, Pandas of Princess, BadRight

Print Friendly, PDF & Email

2018. ápr 5, 7:36 :

Április 6-án Dark Night in the Eden fantazianév alatt 6 remek banda koncertjét nézhetik és hallgathatják meg azok, akik ezen az estén a Kerepesi út felé veszik az irányt.

A Black színpadon a budapesti Pandas of Princess kezdi a muzsikálást. A frontcsajos banda 2015 őszén alakult. Sokféle stílusból építik fel dalaikat, és a színpadon hihetetlen energiát sugározva mutatja be azokat. Őket a székesfehérvári Subcortic követi majd. A srácok progos dark metalt tolnak, és egy komplett lemezanyaggal a tarsolyukban várják, hogy minél több embernek megmutathassák magukat. 23 órától a szintén székesfehérvári End of Paradise mutatja be nemrég megjelent lemezét. A kiválasztott már a második a sorban, ami a Nail Recordsnál lát napvilágot. A zenekar a klasszikus heavy metal műveli, és egyre nagyobb rajongóbázisra tesznek szert itthon és a határainkon kívül is.

A Red színpadra is érdemes lesz majd odafigyelni ezen az estén. A programot a BadRight kezdi majd. Ők egy fiatalokból álló győri csapat, akik szeretnének minél több helyen bemutatkozni. Az idei terveik között három új dal, és egy klip szerepel, és persze minél több koncert. A Radzeer zenekar már nem ismeretlen az S8 törzsközönsége számára. A csapat 2014-ben alakult, a jelenlegi felállás pedig 2017 van együtt. Hitvallásuk: Semmi feszkó, csak a zene szeretete.

A Red színpad utolsó fellépője egyenesen Finnországból érkezik. Az industrial metalban utazó King Satan európai turnéjának nyitó állomása lesz a budapesti fellépés.

Izgalmas, tartalmas, és stílusban gazdag estének nézhetnek azok elébe, akik április 6-án az S8 Undergroundban buliznak majd.

Facebook esemény a további részletekkel: https://www.facebook.com/events/538343066501623/

Ezt a cikket eddig 134 alkalommal tekintették meg.

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..