Hírek

de profundis – Lemezmegjelenés október 10-én

A szombathelyi, dallamos black metalt játszó de profundis zenekar első albuma október 10-én jelenik meg This Winter In My Heart címmel. A korábbi tervekhez képest az orosz Dark East Productions mellé mára betársult a szintén orosz Nihil Art Records is, így kettejük kooperációjaként jelenik meg a 12-oldalas booklettel ellátott CD. A borítóra most is, akár csak előzőleg a demóra, egy jó pár évtizeddel ezelőtt készült, eredeti, családi fénykép került. A booklet minden oldalát egy külön kép teszi érdekessé, melyeket Cserpnyák Elek munkái alapján Simon Krisztián (Hungaryan Records) öntött végső formába. A zenekari fotót az a Fábián Gábor készítette, akinek a 2011-es Indulj el egy úton videoklipet is köszönhetjük.

Az album a hazai Neverheard Distro jóvoltából négy paneles, a szövegeket is tartalmazó borítóval ellátott gyári kazettán is megjelenik, ugyancsak október 10-én.

Az együttes Soundcloud oldalán most már az összes nótába bele lehet hallgatni, valamint a csapat Facebook oldalán minden számhoz külön magyarázatokkal, érdekességekkel is szolgál a csapat.

https://www.facebook.com/deprofundishu
https://soundcloud.com/deprofundishu/sets/this-winter-in-my-heart

Kapcsolódó cikkek

de profundis – Megjelent az új EP

KMZ

Új anyaggal jelentkezik a szombathelyi De Profundis zenekar!

KMZ

Taake, Fen, De Profundis – Koncertbeszámoló

Cryonus

de profundis – Lyric videó és teljes album meghallgatás/letöltés

KMZ

De Profundis – Ősszel jelenik meg az első nagylemez

KMZ

De Profundis videoklip

KMZ

DE PROFUNDIS – A Bleak Reflection

Menegroth

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek