de profundis – Lemezmegjelenés október 10-én

Print Friendly, PDF & Email

2014. okt 1, 20:20 :

A szombathelyi, dallamos black metalt játszó de profundis zenekar első albuma október 10-én jelenik meg This Winter In My Heart címmel. A korábbi tervekhez képest az orosz Dark East Productions mellé mára betársult a szintén orosz Nihil Art Records is, így kettejük kooperációjaként jelenik meg a 12-oldalas booklettel ellátott CD. A borítóra most is, akár csak előzőleg a demóra, egy jó pár évtizeddel ezelőtt készült, eredeti, családi fénykép került. A booklet minden oldalát egy külön kép teszi érdekessé, melyeket Cserpnyák Elek munkái alapján Simon Krisztián (Hungaryan Records) öntött végső formába. A zenekari fotót az a Fábián Gábor készítette, akinek a 2011-es Indulj el egy úton videoklipet is köszönhetjük.

Az album a hazai Neverheard Distro jóvoltából négy paneles, a szövegeket is tartalmazó borítóval ellátott gyári kazettán is megjelenik, ugyancsak október 10-én.

Az együttes Soundcloud oldalán most már az összes nótába bele lehet hallgatni, valamint a csapat Facebook oldalán minden számhoz külön magyarázatokkal, érdekességekkel is szolgál a csapat.

https://www.facebook.com/deprofundishu
https://soundcloud.com/deprofundishu/sets/this-winter-in-my-heart

Ezt a cikket eddig 345 alkalommal tekintették meg.

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..