Hírek

Deadspace – ‘The Promise Of Oblivion’ album online

Az ausztrál depresszív black metálos Deadspace zenekar debütáló “The Promise of Oblivion” albuma teljes egészében meghallgatható online itt.

A Drew James Griffiths és Chris Gebauer által gyártott “The Promise of Oblivion” a 2014-es, Onomy zenekarral közös split EP folytatása, és nyolc számnyi depresszív és komor képet festő black metál, death rock és goth-rock keveréket tartalmaz.

A ‘The Promise Of Oblivion’ CD-n és digitális letöltésként elérhető itt.

Az eredetileg 2014-ben Chris Gebauer (Earth Rot/Sensory Amusia) által kiötlött entitás saját folyamatos depressziós hangulatának kiöntésére szolgált, majd a perth-i underground metál színtér pár zenészének szoros kötelékéve vált.
Tagjai között találhatjuk Drew James Griffiths (Ur Draugr, Watercolour Ghosts) gitáros/háttérénekest, Nish Raghavan (Xenobiotic) és Alex Borserini (Sensory Amusia, I Am Eternal) gitárosokat, valamint Ben Stanley (Sanzu, Malignant Monster) dobost az élő fellépéseken. A Deadspace egy egyedien depresszív és borús hangzást alkotott, melyben egyaránt fellelhetjük a black metál, death rock, és ambient elemeit is.
Az élet árnyoldalait, mint a depressziót és öngyilkosságot bemutató debütáló “The Promise of Oblivion” album egy szerves, mélyen felkavaró zenei élmény, mely olyan bandákkal mutat hasonlóságot, mint a Shining, Lifelover, Forgotten Tomb vagy akár a Christian Death.

https://www.facebook.com/deadspacecollective
https://deadspacecollective.bandcamp.com

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek