Hírek

Decline Of The I befejezte második albumát

A francia post-black metál banda, DECLINE OF THE I befejezte második albumának, a „Rebellion”-nak felvételeit. Az album 2015 elején jelenik meg az Agonia Records-on keresztül, az album első dala „Hexenface” címen pedig a SoundCould-on hallható: https://soundcloud.com/agoniarecords/decline-of-the-i-hexenface

A „Rebellion” borítóját David Fitt (Aosoth, Secrets of the Moon, Svart Crown) készítette.

A 2012-es „Inhibition” súlyos és idegbeteg első fejezete után a „Rebellion” a banda jóval brutálisabb oldalát mutatja be erőszakos, reszkető és gyors dalaival. „A különféle sötét és extrém zenék keverése miatt nehéz az albumot más bandához hasonlítani” mondta alapító A.K. DECLINE OF THE I ötletét Henri Laborit biológus munkássága inspirálta és az avant-garde post-black metál műfajába esik.

A bandát a több hangszeren játszó A.K. vezeti (gitár, billentyű, programozás, sampling, basszusgitár, dob) akit S. kísér dobon, V. valamint G. vokálon. A.K. számtalan metál bandában játszott, mint a Vorkreist, Merrimack, Neo Inferno 262, Malhkebre és Diapsiquir. A DECLINE OF THE I az ő „személyes megközelítése a sötét zenének”.

További hírek a „Rebellion”-ról hamarosan.

https://www.facebook.com/declineofthei

Kapcsolódó cikkek

Hot News: Decline Of The I premiere new track from forthcoming debut via Agonia Records

KMZ

Hot News: Decline Of The I releases debut album on Agonia Records

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek