Hírek

Dehuman – „Graveyard Of Eden” megjelenése március 9-én a Kaotoxin Records-on

A belga death metálos DEHUMAN március 9-én adja ki „Graveyard Of Eden” című albumát a Kaotoxin Records-on, melyet március 10-én követ az észak-amerikai digitális limitált kiadás megjelenése (500 példány) delux 3panel digisleeve CD formájában. Az exkluzív bónuszdalt tartalmazó LP kiadás április 13-án lesz elérhető 100 példányos gyűjtői fehér bakeliten és 400 példányos fekete bakeliten.
2012-es „Black Throne Of All Creation” debütjük megjelenésével, négy európai turnéjával – olyanokkal, mint Master és Agathocles – és tucatnyi fesztivál fellépésével DEHUMAN visszatér egy veszettül őrjöngő és pusztító második nagylemezzel, melyet a Blackout stúdióban és Sainte Marthe stúdióban készítettek. Az előrendelések február 9-től élnek exkluzív a Kaotoxin.com oldalán, mely mellett egy sor különleges csomag is elérhető pólókkal, felsőkkel és pulóverekkel.
A hivatalos március 13-as megjelenési buli után a Le Biplain-ben (Lille, Facebook Event) a Savage Annihilation és Infected Society társaságában, DEHUMAN útra kel spanyol turnéjára a magyar GraveCrusher és spanyol Riot Of Violence kíséretében.

http://youtu.be/zwalq3AqNfc

https://www.facebook.com/dehumanDM

Kapcsolódó cikkek

Hot News: Dehuman – Gearing Up For „Bleeding Europe Tour 2012”

KMZ

Hot News: Dehuman’s Black Throne of All Creation Vinyl LP Out Now on Tanquam Aegri Somnia

KMZ

Hot News: Dehuman’s Black Throne of All Creation To Be Issued On Vinyl; Album Streaming Online For A Limited Time

KMZ

Hot News: Dehuman – To Join Master On „The New Elite European Tour 2012” In October

KMZ

Hot News: Kaotoxin Records to Release Dehuman’s Black Throne of All Creation on May 28th

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek