Hírek

Dharma – Elkészült a harmadik klip

Elkészítettük a harmadik klipünket az előző évben megjelent V. kislemezünkhöz, ezúttal a Fear Transfusion dalra esett a választás, amelyben Mihály Gergely vendégszerepelt vokál fronton az Angertea zenekarból, természetesen a forgatásról sem hiányozhatott.
Szerettünk volna egy ironikus, társadalomkritikus hangvételű vizuális köntöst, ami szinkronban van a dal mondanivalójával, sajnos úgy látjuk, hogy egyre többen tengetik napjaikat agymosott birkaként, akiknek megmondhatják, hogy kiben vagy miben higgyenek, kihez imádkozzanak, miképp éljék az életüket és azt is hogyan vessenek véget annak…és a nyáj egyre drámaibban növekszik, a bégetés egyre hangosabb, miközben a gépezet a háttérben egyre nagyobb profitot szakít.
A képi anyagon ezúttal is Domonkos Sada és Szemendrey István párossal dolgoztunk, két napon keresztül szegedi helyszíneken.
Külön köszönet Kőmíves Tominak, dobosunk fiának és Leskó Dénesnek, Kelemen Gergő testdublőrének, hogy állták a kiképzést a hosszú felvételek alatt, valamint Sütő-Udvari Theklának és Vecsernyés Viktóriának a segítségért.

A zenekar következő fellépése a Club202-ben, március 13-án lesz a Tales of Evening lemezbemutató nagykoncertjének vendégeként.

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/152140655151014/

Üdv
DHARMA

http://www.facebook.com/dharmaofficial

Kapcsolódó cikkek

Új Dharma klip!

KMZ

Dharma Hírek

KMZ

A Dharma dobost keres

KMZ

A Dharma zenekar elkészült új klipjével

KMZ

Új Dharma klip

KMZ

Dharma – Vérfrissítés előtt

KMZ

Dharma Interjú

KMZ

DHARMA – Heavenly Hell

KMZ

Skyforger, Dharma – Koncertbeszámoló

Vodka

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek