Hírek

Dioramic – Teljes album streamként meghallgatható

Megjelenésének küszöbén DIORAMIC teljességében streameli új albumát a PELAGIC RECORDS facebook oldalán. „Supra” a harmadik stúdióalbum a német DIORAMIC-tól; észveszejtő példája az egyszerre kusza és kapós súlyosságnak.

SUPRA teljes tream ITT!

A „Supra” felvétele 2011-ben kezdődött, de a tagságban történt változások megálljt parancsoltak egy időre. A banda eredeti dobosa, Anton, sikeres lett alteregó ZEDD-jével, mellyel nemrég egy Grammy-t is nyert. Ez a másfelé irányuló megnövekedett aktivitás kevés időt hagyott DIORAMIC számára, a banda pedig betoborozta Paul Seidelt (War From A Harlot’s Mouth, The Ocean).

Az album végül 2013-ban készült el, megjelenése pedig 2014. szeptember 15-én lesz a Pelagic Records-on keresztül. Az albumot Kurt Ebelhäuser vette fel a Tonstudio45-ben, a mixelést Moritz Enders végezte a Tritonus-ban, a masterelésért pedig Robin Schmidt felelt a 24-96 Studios-ban.

A limitált bakelit kiadás egy gyönyörű supra-színezésű köd-effektel jön. A CD kiadás mellé egy extra DVD is érkezik élő felvételekkel, stúdiójelentésekkel és interjúkkal.

DIORAMIC turnédátumok:
3/10/14 – HEADCRASH, HAMBURG
4/10/14 – EUROBLAST FESTIVAL, COLOGNE
5/10/14 – BACKSTAGE CLUB, MUNICH
6/10/14 – CIRCUS MAXIMUS, KOBLENZ
7/10/14 – GARAGE, SAARBRÜCKEN
10/10/14 – SCHON, SCHÖNMAINZ
11/10/14 – MAGNET, BERLIN

Facebook
Youtube
Website

Kapcsolódó cikkek

DIORAMIC – Technicolor

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek