divideD – klip-és dalpremier a novemberben megjelenő Modulus lemezhez

Print Friendly, PDF & Email

2017. okt 28, 11:13 :

Elkészült a legújabb videoklipünk a HammerWorld no. 299. mellékleteként november 7-én megjelenő, Modulus című lemezünkhöz. A dal címe fraKtured, a szövege pedig párhuzamba állítja a modern világ-és értékrendet a bibliai Bábel sztorijával. Isten a saját képére teremtette az embert, az ember pedig a saját képére formálta a környezetét. Hatalmas városok, felhőkarcolók, fény és pompa. Csak éppen az alapjaiban rohad az egész, fekete, sűrű mocskon csúszik szét minden. Zeneileg egy feszes, indusztriál-beütésű dal, ahol különösen szoros a párhuzam a tematika és a zenei megoldások közt. Súlyosan mélyre hangolt riffelés tetejére érkezik a zsigeri hőbörgés énekfronton, amit egy vokálokkal töményen megtámogatott, dallamos refrén és egy szállós, együtténeklős hangszeres rész old – igazi headbanger koncertfavorit.

A klipet Szőr Olivér operatőri munkája segítségével Jósa Tamás vágta és rendezte, ez az első image klipünk már ötfős felállásban. A lemez többi dalával együtt élőben meghallgatható 6 remek zenekar társaságában október 28-án, szombaton a Dürer Kert Room 041-ében. Az eseményhez az alábbi linken lehet csatlakozni, várunk mindenkit!

https://www.facebook.com/events/296949634046096/

Ezt a cikket eddig 171 alkalommal tekintették meg.

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..